Én is egyetértek Booyakashaval és Bianka-nnal
Érdekes ez a rapper-rocker helyzet... Azt még érdekesebb lenne kideríteni, hogy melyik oldal kezdte... Az a baj, hogy aki Büdös rocker! ezik és aki Bzi rapper! ezik, az eleve nem ember... És ha azt a kis régeget kiirtanánk, akkor megoldódna minden... Sonka, és is rapper vagyok, de te egy kcsg bzi fszfj vagy... És ezt akkkor is kimondom, ha te is rapper vagy... Látjátok gyerekek, ennyi az egész! Ne rap-rock megkülönböztetés legyen, hanem Sonka-Értelmes ember, ezzel a megkülönböztetéssel többre me
Megevszem egy rapper osztálytársamnak, mennyi?
Egyébként egy rapperen télleg nincs más mert vagy televan fuxal és merciből száll ki vagy pedig egy sikátorban nyomja a szöveget de a szövegen kivül nem tud semmit. U.I.: TRAPT
Én is rocker vok és nyazsgem és télleg joban roszban mindig tunk 1 mással 1 normálisan kumunikálna nem csak a monoton üres szöveget nyomjuk!!!! És téleg én se öltözködök ugy van 1 repper osztálytársam és az se normális meg vunk mi rockerek 5 és velük naon jól kijök szova befoghatod és a beszéd ellenében nem vunk mi ne vunk kis szemetek akik mind utálják az életet.Ennyi!!! ui.:SYSTEM OF A DOWN
K.a.p.d be, sonka!!!!!!Én rocker vagyok, de sem a rap-pel, sem a többi stílussal semmi bajom!Mindenki azt hallgat, amit akar,amihez húz a szíve.Tök s.z.@.r lenne,ha mindenki ugyanazt hallgatná.Úgyhogy a fikázós kis k.ö.c.s.ö.gök leállíthatják magukat!!!!!!!!!
Sonka: ugyanmégis hogy jössz te ahhoz, hogy lefikázz egy zenei stílust, csak mert a te ízlésed más? Mit szólnál, ha vki leköcsögözne, stb azért, mert te szereted, vagy éppenségggel nem szereted, teszem azt, a sárgarépát? Ha vmi vagy vki bánt, oké, hogy szidod, de egy zenei stílus mit árt neked?
Sonkának mégvmi: igen tépi a gitárt... tehát tud játszani HANGSZEREN... és nem csak egyszerű, semmitmondó, monoton szöveget nyom olyan alapra, amit más kever neki. én nem a rapet akarom fikázni, csak védeni azt, ami nekem fontos.
szerintem meg inkább az aranyat, mert szerintem a rap nem zene, hanem sza.r.
Ez nem rapper.A rapper a zenét szereti és nem az aranyat(bár azt ki nem szereti?
Sonka: látom felébredt a csoportöntudatod. rögtön el is intézhetnétek csoporton belül a szexuális igényeiteket, akkor nem kellene itt felkinálni. Mellesleg nem látom, hogy te személy szerint hol lettél kritikával illetve. Ha meg magadra veszel mindent amit mondanak, akkor ne csodálkozz, ha bohócnak nézel ki.
marksman:ez szép volt.miért kell a rappereknek fikáznia rockereket???ezt nem tom felfogni.nem ugyanaz a stílusok.és?én pl nem öltözködök úgy mint egy rocker,de gnr-t hallgatok.ja és alvin és a mókusokat,persze.de nekem meg vannak belgás osztálytársaim és tök jól kijövünk,csak ilyan naon agyontanultak,mint pl sonka "jól megomndja afrankót" amire sztem nem sokan kíváncsiak
Hy all! Sonka:Sok kis B**i. A Hip-Hop nem ebből ál. Meg nem az a lényeg hogy hogy őltözködsz hanem az amit a szíved diktál. A rock miből jobb??? sok idegbeteg b*rom aki ugrál a színpadon és tépi a gitárt az inkább huzzon a f***ba a route 66-re. SOk kis pudvás f*****ó! Ezzel a hozzászólásoddla sikerült minősíteni magad.Láttál te itt vkit aki így beszélt?Nem... Mert nem alacsonyodnakl le a te stílusodra...A rockereket szidod,azokat,akik jóban,roszban kitartanak egymás mellett,nem mint a reppere
shelbycobra a belgának nem sok köze van a hip hop hoz
rettenet bekaphatja a f***omat shelbycobrával az élen.
Sok kis B**i. A Hip-Hop nem ebből ál. Meg nem az a lényeg hogy hogy őltözködsz hanem az amit a szíved diktál. A rock miből jobb??? sok idegbeteg b*rom aki ugrál a színpadon és tépi a gitárt az inkább huzzon a f***ba a route 66-re. SOk kis pudvás f*****ó!