Olyan,mintha pár centivel a föld felett lebegne.
A táblát még elkészítették,de mire a fát ültették volna,minden öregdiák kimúlt.Maradt a tábla és az emlék.
nem sokan mehettek el a találkozóra...
ezek is spórolosak lehettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmm hát igen...vagy a fa vagy a szépen hirdető tábla kell?:D
Fordítva ültették el,ezért Új-Zélandon fog kinőni.
énis Győri vok, de hol van ez a tábla?? még nem láttam... nemmintha elmozdulnék a gép előől, de azér jóó lenne tudni...
ezt a tövet amit elötte láttok egy bokor volt és nem fa
De jó , ezt a áblát pont a szülinapomon rakták ki!!!!
én Györi vok és ez a pábla a házunktól 250 méterre van és a fa ténleg nem volt elötte!!
b*szki, arra senki sem gondolt hogy lerakta mondjuk egy felbérelt munkás a táblát, mert igen, be kell betonozni, majd monodjuk másnap jöttek az öregdiákok és elültették a fát, addig pedig igen, nem volt előtte fa, bármennyire is fáj. Mi is így csináltuk évekkel ezelőtt a gimnáziumban, nem tudom miért ilyen nehéz felfogni egyeseknek
ott van hátul a fa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamorak :DDDDDDD hát te az eszeddel király vagy :DDDDDDD egy 2 Dimenziós képen belát a tábla alá:DDD hát ilyet:DDD
jajne: magyarországon? viccelsz? minden ami kisebb egy zongoránál és nincs lebetonozva, az előbb-utóbb hozzátapad valaki kezéhez
Rettenet, nem mindenhol szokás az aluminiumtábla lopás...