Szíjátok emberek, níncs mitől félni. A halál ott járt,ahol neki se kellett volna, oszt beleégett egy hamutartóba. (Lehet, hogy ha a hamutartó összetörik, akkor a halál kiszabadul, de az még odébb van.)
Ezen niiincs poén enek a képeknek ez a bajuk egy csepp polyén sincs én sok baromságon nevettem egy á betőn! De most, még egy hmm vagy egy erismelő tekintet. Sőt még keresem a polyént és egye jobban lesütöm a fejem! Hát elnézést kérek de azt hiszem igazat mondok Bocsánat!
Egy ujjab fantasztikus kép. Ezer boccs még egyszer!
Ijedni: JJJJ! Kicsit sötéten látod a világot...
Kis tigris:Sztem is az vagy mer te is ember vagy!:DD
minek ilyednének meg? vmiben meg kell halni,és bizonyitott tény hogy az egészséges emberek elöbb meghalnak:D haha bár mind1 nem baj az emberiségnek remélem minél hamarabb kipusztul úgy se érnek már semmit!tönkre ment ez a világ vége bukta már csak egy jó nagy atomrobbanás vagy nem is tudom mi kéne:D De genya vok:D
Szerintem senki sem fog örökké élni.
nagyon vicces huk huk huk! Melyik paraszt rakta fel:?
hmmm. sajnos nem rémülnek meg a halált hirdető feliratoktól se a cigizők...ettől se fognak :(
Hát igen...A dohányzáshoz rengeteg tapasztalat kell...Tudni kell hogyan kell fogni, hogyan kell szívni, hogyan kell meggyújtani, és végül, de nem utolsó sorban...Tudni kell, hogyan kell koporsóban feküdni!
ezen az oldalon láttam egy olyan képet,hogy a hamutartó tüdő formájú..volt és egy csomó csikk volt elnyomva benne..még a hörgők is látszódtak..na az nagyo undórító volt :( ez ahhoz SEMMI.....
hát ez naon jó!! :D nekem bejön! és télleg ftcsrac, még mosolyog is :D én legalábbis úgy látom...
gyönyörű!ilyet én is akarok!nálunk kerámiaszakkörön egyetlen dolgot nem volt szabad csinálni, hamutartót! de lehet ez tetszett volna a tanárnak...
Hát ez profi munka:)..szegény kaszás bácsi..nemsok bordája van..de a fogsora ki van dolgozva..úgylátszik nála is sokat jelent a szép mosoly:)
Elobb-utobb mindenkibol ez lesz. De ha jol latom akkor az ott a kaszas akar lenni. Szia kaszas bacsi, sok volt ma az aratnivalo?
Összesen: 17
[1]