De az a lány minek ordibál?tökör van ott és meglátta magát vagy mi a fene ütöt belé?!:S
Miért rendbontók? Ez a világ rendje.
ftcsrac: Az ember mellett a delfin és az afrikai törpeszimpánz csinálja élvezetből. Utóbbi több pozíciót is ismer. Asszem, kb 20-30-at. Szóval nagyon sokat.
A mi sulinkban 1szer a szünetben párosodtak.
az egyik kutya beteg, és a másik a hátán viszi a kórházba :)
Jó a kutyáknak, nekik nem szólnak, akárhol is jön rájuk az ihlet.
ez természetes dolog. Az én kutyáim is szokták csinálni, kevés szerencsével!
az is lehet, hogy valójában a kutyákat fényképezte, csak a kölykök beleugráltak
javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem ha két azonos korú gyerek csinálja, az max kindersex, és nem pedofilia, úgyhogy ftcsrac beszólása jó volt:) shelbycobra: vagy direkt csinálta a szexuális felvilágosító előadásához
meg egy afrikai majom-féle is akik/amik kommunikációs célokra használják a szexet(ami 3-4 mp-s úgyhogy gyorsak :))
szegény szülő szerintem tuti eldugta a képet( már ha nem digitális volt), én nagyon mélyre süllyeszteném a gyerekem elől hogy ilyen topa voltam hogy a képbe belekattintottam 2 bas.zo kutyát.
a delfin az az állat amelyik élvezetből csinálja
Toka,...olvastam egy honlapon ami már megszűnt..hogy csak az emberek meg 1 állat csinálja za élvezet miatt..a többi élőlény csak szaporodás miatt csinálja..már nemtom hogy a kutya volt-e az az állat...
Jajjj hát kutyák. magasból le....-ják a fotót...a lényeg hogy élvezik...
Szerintem teljesen normális, hogy a kutyák nemi életet élnek, egyébként meg ha apuci/anyuci képet akar csainálni a gyerekekről, úgy is le lehet őket fotózni, hogy a kefélő kutyák ne legyenek rajta :)