az oldalon olvastam 1 csomó itteni nicket..belthazor,makvirag..stb
Még nem volt olyan, hogy aki nálam járt nem szerette volna meg egyben a kutyámat is. Sokak kedvence. A többi képet nem néztétek meg? Ott Menyuka a nickem, ami ahhoz a névhez tartozik azt én küldtem be. (Menyuka a kutyám egyik neve, merthogy több is van neki.)
Psycho..télleg ari kutyus!..ezt a linket már régóta ígérgeted Rottweilernek nem?
Psycho ari kutyus, ami nálam nagy szó, mert az ekkorákat nem szeressem. A kutya az nálam minimum combközépig érőt jelent...
Itt a link: www.rottweilervilag.hu
Köszi! Van róla fönt több kép is, meg a tarantulámról, két tengerimalacról is és az egyik macskámról. A többi állatomról még nem tettem fel képet.
http://www.zug.hu/galeria/nezet.php?id=675&r=1 (Akit érdekel nézze meg!) Amúgy tenyésztettünk rotikat, de azért megmondhatod a rotis linket.
Psycho! Érdekelne egy rotis link?
Nem került rossz helyre a kutya,csak éppen kávézik a gazdi...Egyes kutyáknak pedig olyan életük van,amit egy ember is megirigyelne,(hírességek kutyái) míg más kutyákat mindig kínoznak (lásd a különböző műsorokat, pl. Aktív, "sintér-riport"). Mint a mi társadalmunk. Vannak hírességek és vannak szegények is.
Engem igen! Jó újra látni (real)Psycho!
Honnan tudod, hogy rossz gazdához került? Lehet, hogy jól bánik vele. Amúgy az én kutyám képét feltöltöttem egy állatvédő egyesület oldalára. Érdekel valakit? Akkor megmondom a linket.
Ez a kutya ari csak rossz gazdá hoz került!!!
Mopsz! Bírom nagyon a mopszokat, mert a keverék kutyám apja is mopsz volt, és a kutyám is olyan mint egy mopsz, sokan nem is veszik észre, hogy keverék.
ftcsrac, ne torodj albaval, nincs humorerzeke. dodikem, ki szegeny? A neni vagy a kutya? :-)
ftcsrac, te mekkora tévedésekben leledzel... Az nem szőnyeg, hanem kövezet. Ennyire nem látszik, hogy ez egy kávézó, vagy valami hasonló? Kutyád pedig valszeg nincs, mert akkor tudnád, ha lenne, hogy ez a blöki nincs felizgulva :)