puncstorta, mivel annyira kérted, rádcáfolok. A kiscsaj a dagi mellett akkora majdnem mint a hűtő. És ha a hűtő tényleg 180 cm magas akkor a rózsaszínkockás felsőjű p.csa majdnem 170 cm... Nah, de akkor a dagi mekkora?
Szerintem egy asszony csak lehet hogy edjüt akarnak fényképeszkedni!
js és a srác nem állt székeken:))
ja és csak mondom...tegnap reggel amikor az uszodába igyekeztem beugrtottam az ABC-be és beálltam a sorba a megvett cuccok után..egy csávónak a hónaljáig sem értem pedig nem 160 cm vagyok..
puncstorta, a hűtők nem mind szabvány szerint készülnek...vannak kisebb és magasabb hűtők is..lehet ez pont gigaméret..de ha azt is nézzük hogy a háttérben van szal nagyobb mint amekkorának látszik..
Tudomanyos vizsgalat. Az emberi fej heted resze a magassagnak. Ha az alacsony csajszik kb 165cm magasak, akkor a fejuk 23cm. A nagy darab kb 2 fejjel magasabb, ami azt jelenti, hogy 211cm-nek kell lennie ( 2x23 165). Viszont olyan magas, mint a huto (vagy kisebb, ha a hutot kozelebb hozzuk), ami azt jelenti, hogy elvileg nem magasabb 180cm-nel. Ebben az esetben a kicsik ugye csak 134cm magasak lehetnek. Varom a cafolatot :-)
egy "picit" nagyra sikeredett hány mázsa lehet?????????
jobbról a 2-nak tökjók a dudái! és sztem a kép..K A M U!!!!
free williy! szegeny csaj, de még inkább szegény párja...
OK akkor elmondom mindenkinek hogy ez a csaj nem ps!!!!!!! Tutira tudom
na mi van,ugató patkány??? LOL....Helyedre!
icecat, téged ki kérdezett? Tudtommal S E N K I
Nagy testvér...:-D Lonsdale: én viszont NEM fogadnálak el háziállatnak...utálom a patkányokat!!!!!
amugy sztem simán lehet valaki ekkora.
szép méretes példány. de lehet hogy egy székre állt fel,és azér ilyen magas. A jobb oldalit viszont elfogadnám háziállatnak
nem biztos hogy ps, vannak ilyenek. de ez egy "kicsit" tényleg nagy