Persze perze igazatok van, de azért a szemnek a plázacicamica is jó :)) Igaz, hogy másra nem nagyon :P
ja és ftcsrac..én sem csípem az ilyeneket!!!!!!!!
Joooe: még szerencse, hogy a testfestésük elfedi a korai narancsbőrük nagyrészét, mi?:) egyébként nekem is a kifeszített vigyoruk a legunszimpatikusabb
sztem nem rosszak, de biciklis bulla jobb volt, szivesen tekertem volna vele egyet:D
nem csípem az ilyen ribanc plázacicamaca csajokat...AIDSbánya..
Hmm..... jobban megnézve papírzacskó nem is kéne csak hülyén vigyorognak :)
Bazze a bringásnak kétszer olyan szélles volt a válla mint a csípője, full nem volt nőies alakja, de jól ki volt dolgozva se.gge. Ezeknek meg full löttyedt hátsó, és talán egy papírzacskó sem ártana a fejre... Túl igényes vagyok? :DDDD Persze csak képek tekintetében, egyébként a bringás is meg ezek is megütik az átlagos szintet, nem rosszak, egy kört megérnénenek :))) De egyik után sem csorgatnám a nyálam ;)
Ha elölről nézzük viszont, akkor "lyukas". Szerintem jók ezek a testfestések főleg ilyen muffokon.
Milyen photoshop sellenhu???? Ezt testfestésnek hívják...LoooL
Én a focival úgy vagyok, hogy nem inkább Bilárdozok vagy kosárlabdázom!
lapos labdával focizni?:)inkább nekem is a bringás!!!!
nekem nem nagyon jön be..fiú vagyok nem vagyok meleg..de...A FOCIT ÉN IS SZERETEM:))
hát ez nem tetszik annyira mint a bringás bringa. azért kiváncsi lennék, hogy mi a véleménye annak aki ott oszloplábakat emlegetett