Győzike egy szerencsétlen majom. Nagypofájú barom, aki azt hiszi, hogy mindent megtehet, mert van egy kis múltja, meg egy rongybatekert zenekara. Legszivesebben beverném a retekes pofáját annak a szemétnek.
ne szidjuk gyozikét inkább találjuk ki mire lehetne használni: lehetne fekvorendor de értelmi képességeivel akár másod-harmad osztályu sultkrumpli is.
A mélyenszántó társadalomminőségi fejtegetéseket félretéve a kép nem vicces, csupán egy igénytelen vandalizmust örökít meg. jó lenne törölni. amúgy meg a Viginek igaza van.
hát én egyszerse néztem győzikét!!!!
Srácok, ez nem Photoshop. Én történelmet tanulok Pécsett, s ez a játszótér ott van a Kar mögött. Az írás úgyszintén. Cigánygyerekek nem járnak oda játszani, viszont sok kis fekagyerek.
sakoboy :D Egyet értek.. És mégis lesz való világ 4, mert úgy látszik a magyar lakosság nagyobb része van olyan igénytelen, hogy erre még mindig igény van.. Nem tudom mé ilyen iq romboló műsorokat kell sugározni.. megy a népbutítás..
A vicclap.hu-nak, rendszeres olvasója vok, de eddig nem akartam a hozzszóláskohoz írni, mert azért nem érdemes regisztrálni. Viszont most muszáj volt, hogy elmondjam azt, hogy hogy utálom győzőt, a villalakókat, és az összes bunkót, a tévében. Mindig tök ideg leszek amikor ezeket a köcsögöket sztárolják.
Mivel salgótarjáni vagyok hozzá tudok szólni a témához és Győzike ugyanolyan mint a többi ... cigány csak az ő apja sikkasztott és annakidején lefizette az embereket, hogy sztárolják és idáig fajult a dolog. Ja és eredetileg nem is tarjáni, hanem nógrádmegyeri. Ez egy kicsi gusztustalan falu Starjántól nem messze. Én egyszer voltam ott és nemcsoda, hogy Győzike eljött onnan. De a tarjániak utálják.
Ilyen nincs!!!!! Ma akartam elküldeni a képet amit vasárnap hajnalban csináltam ugyanitt:P Ekkora szívást! Amúgy a kép tényleg hiteles, nem manipulálta senki...ott van a Pécsi Sörház alatt a jáccótér, mindenki megnézheti Ja és Győzike egy paraszt!
Már bocs, de Győzike pont az az ember, aki eszköze a médiának arra, hogy szellemileg leépítse a nézőket. Így megveszik a sz.@rt meg a szemetet, amit a reklámokban kínálnak nekik és aki önfeledten tud beszélni a Győzike-show igényességéről, az a rendszer rabja. Hát nekem nem kell a mocs.ok! És szánalmat érzek azok iránt, akik vakon, ritmusra menetelnek a szellemi züllésbe, mert ezeket a sz.emétrev@ló villap.@tkányokat meg exhibicionista Győzikéket választják példaképüknek.
én annak őrülnék jobban ha a győzike féle cigányból lenne több mint ebböl a sok kis rühes büdös emberekból már ha lehet őket igy nevezni a győzike legalább ad magára valamit csak ugy mellesleg én se bírom a buláját de akkor is...
Micsoda nézettsége lenne :D (Ez lemaradt)
Khm... nem szeretném, ha rasszizmusba torkollana ez a fórum, de hát hogy is mondjam osztom Mezey véleményét, csak kicsit cizelláltabban és kevésbé a "cigányra" kihegyezve. Nekem elég lenne, ha ez a Győzike játszótér tényleg létezne, csak nem gyerekeknek, hanem dobbermanoknak meg rotweilereknek és nem a mászóka lenne a játék, hanem Győzike... (Félretéve minden olyan ellentétet, amely a bőr négyzetcentiméterére vonatkoztatott pigmentszámból fakad :P 10 perc játék után úgysem mérvadó...:) ) :P Mics
LIZI -nek lesz igaza!!!! DE ez látszik is!!!! LE A MOCSKOS CIGÁNNYAL!!!!
Az az Irigy Hónaljmirigy koncert jutott eszembe amelyiken húsvétkor voltam a Wigwamban. Ott hallottam az Öreg néne őzikéje c. verset átköltve ami úgy kezdődött, hogy Győzikécske sete-suta betévedt a popibarba... Valahogy így volt asszem.