Tudjátok mit? Azt csináltok, amit akartok, majd ha Sanyinak nem tetszik, rátok szól. Én nem *tépem a szám* többet, mert úgyis felesleges!
h: Hihi ez jó volt:D Most már semmi pénzért nem használnám...
a trükk az, h nyomásérzékelő van a padlóban. csukott ajtónál ha vki benn van, akkor átlátszóvá válik kívülről is :
Igen Virááááááááááááág légy elnéző:))
Sziasztok! Én, mint "Péchy Blanka tanítványa", jobban szórakoztam a szavaitokon, mint a képen... Úgyhogy Virág, légy' velük elnézőbb... Egyébként enkeli tök igazad van:))
ilyen marhaságokon képesek vagytok veszekedni :)
ftcsrac! Nem, csak következetes vagyok/próbálok lenni.
uh, én nem tudnék odabennt...bár az bizti hogy tiszta meg minden(egyenlőre).
Sőtt még annyi sem volt...(a többi a képhez tartozott)
Virág...zavar az a két-három mondat amit begépelünk?
Samanta-girl99, ftcsrac és társaik!!! FÓRUM!!!! Ez már rég nem a képhez tartozik!!
Azért hívtalak Ftcsracnak mert a mondat elején volt a neved... Szóval ftcsracnak hívlak, csak mondat elején még a legkisebb kisbetűs ftcsracból is Ftcsrac lesz... És most tökéltes:)))))
sellenhu nincs tisztában a ragok és a szavak jelentésével!...most jó??...kérhetek valamit tőletek? ne hívjatok se ftcsrácnak se FTCsracnak se Ftcsracnak se Ftcsrácnak..csak ftcsrac..csak ftcsrac...:) és sem hívlak Énkélínek se SAMANTA-girl 90210-nek :))
Ftcsrac, be lehet fogni:D De kritikákat csak akkor amikor te is helyesen írod le:P
sellenhu nincs tisztába na ragok illetve a szavak jelentésével..
Nem mondtam egy szóval sem hogy tökéletes vagyok és hibátlan. Senki sem tökéletes. És én elismerem, hogy igen hibáztam, rosszul írtam, de az sem helyes amit te írtál. Lehet hogy te bemászol a vécébe, mert el kell intézned a dolgaidat, de a normális emberek nem. Ennyit erről.
"wc-et amikbe " először olvasd már amit írtál! Utána pofázz! De ha ilyen hüIye vagy, akkor inkább (te szavaiddal élve) KUSS! De ha itt tartunk, miaz hogy "vécé-et" (wc-et). Semmi esetre se jó, mert akkor már WC. Csak te is olyan jól tudsz kötözködni "csakannyi"... Szóval, mielőtt pofázol, győződj meg róla, hogy te tökéletes vagy és hibátlan!