ha fáj a torka ne vegyen be strepsilst, hanem inkább ne egyen pengét! Ha megunta életkedvét, szopogasson zsilett-pengét
és ha torkodon akad a fájdalom(ez esetben penge ha jól látom)..., vegyél be egy Strepsils-t
TH...girl:Még1szer felbukkansz itt kitekerem a nyakad!
NÉZZÉTEK MEG AZ OLDALAM! www.billyth.gportal.hu
-ha véresre akarod enni magad...egyed a mi fagyinkat!(huhh ez még rmel is!!!)
ha nem tünt volna föl aqkkor rájöhetnétek hogy aki küldte annak elege van abból hogy mindig leírják ogy photo shop
Jól van laccik milyen fa...ág ez mi ebben a jó most csak annyi hogy kiveszem a pengéket és elnyalom
ezt nem lenne egyszerűbb nem ps-pal megcsinálni??????
lopta 1 f_sz a csubakka nevemet és ki fogom taposni
minden kép után ezt kell írni: (igen, Photoshop) és már is kussolnak...
De rég jártam itt.Hát üdvözletem!Még a photoshop-ozóknak is és azoknak is,akik tőlük lilulnak.De leginkább azoknak,akik egyetlen egy photoshopozót szerettek volna csak kizáratni... Egyedül a régi cybercsubit nem üdvözölhetem(vagy milyen nevei is voltak hajdanán?),így rám marad e-név. Másnak adom hát.
Ezt egyszerűbb fotosop nélkül legalább is nekem csak annyi, hogy lemegyek a pinyóba mert ott van a mélyhűtő meg apám meg ott flexezik szóval.
Úgy évődtök itt egymással, mint a tinik... Édes... Ja, mint a fagyi. A kép címe: A fagyi visszanyal avagy hogyan szokasd le a kölyköd a fagyiról...