Ez egy kalap sz a r nem t'om hogy ment föl a top 10-ig.
Egy töridogában megkérdazték, hogy honnan van az idézet. Poenból odaírtam, hogy a könyvböl. A tanár azt mondta, a poénért megadja rá az 1 pontot... emiatt lett 4es!
nekem meg olyan volt a kémia dolgozatnál az volt a kérdés hogy bontás a hidrogént vagy mi és nem tudtam pontosan ezt írtam(betüről betüre igy):a VÍZBŰL KIVÓNJUK AZ ZOXIGÉNNEL EGGYÜT; csak ugy poénból majd hogy nevet rajta a tanár kikapom dogát ki van pipálva
Sz'asztok! Szerintem a levélnek nem is a tartalma a legdúrvább. Nemt'om kinek mennyire tűnt fel, de a boritékon van egy pecsét, egy postai dátumozás, október 17-ei. Tehát 2005 okt. 17-én még a postán volt a levél. A legdúrvább pedig az, hogy ezt a levelet nekem e-mailben elküldték 2005 október 19-én! Kicsit megbízható :) és gyórs a postánk?!
Psycho..igaz..én is megnézném..ha már ilyen jó kis kézzel fogható e-mailt írt akkor kiváncsi vagyok a mondanivalójára is..:)
nekem egy számlakísérő levelem van hasonló hangvételű. majd ha megtalálom, lehet, hogy beküldöm
ilyenek tényleg vannak...sajnos. és a kémia tanárom is közéjük tartozik...sajnos
Nem tudunk még sokmindent... Mint pl. ti sem moderálni. (tisztelet a kivételeknek, meg akinek nem inge ne vegye stb.) De ez nem vicces. Szomorú...
Én megnézném szívesen a belsejét... Ha a boríték ilyen akkor a belsejében is lehetnek jók.
még jó ghogy a balázst nem zzs vel írta vagy nem azt írta hogy blamázs
Az eredetileg beküldött képen, a saját címe és neve is látható volt, csak lehet Sanyi, személyiségi jogok védelme miatt, kimaszatolta, bár más oldalakon is találkoztam már az eredetivel. Na...az nem kukac cím volt. :) (Ibli ..út és Istváné) És ha egy idős, tudatlan nénike írta, akkor meg pláne, mert bizonyára, többször látta már az utcájuk nevét, helyesen leírva. Ez a levél egyébként hűen tükrözi, a Balázs és Mónika show színvonalát. :) Azoktól akiket ott látni, nem is vár el az ember tö
Találkoztam már hasonlóval! Szerencsétlen csak nincs tisztába az e-mail cím fogalmával. Valószinüleg egy idősebb tanulatlan hölgy írta. Az amcsikat is hülyének tartjuk, pedig csak más körülmények között élnek. :) Más az érdeklődési körük! Legyetek toleránsabbak !!
szsz: most miért hülye? mert abszolút kiesett neki ez a téma? ez olyan mintha hülyének neveznél egy szőrös talpú beduint, mert nem tudja hogy működik az angol wc. Samy: majd ráolvasással próbálkozik.
Karcos, mi bajod van ftcsraccal? Az hogy az FTC-nek szurkol? Mert ez egy gyerekes előitélet. Fogd vissza magad és ne mondj olyanokat amikről nem tudsz semmit. És rám meg mondj amit akarsz, hol nem sz**lak le.
hát ez fas.a sellenhu szerintem a te agyad is ezen a magasságon van ftcsraccal együtt
Sellenhu, tudod mit? Én nem szólok be neked.Éljél csak boldogan a hülyeségedben. A hülyének felesleges magyarázni hogy hülye, mert hülye...