Asszem Psychonak nincs igaza(mostmár csakazért is mert gyerekgyűlölete van:@) milyen jogon tapos bele mások érzéseibe? Miért lesz egoista, mert odaírja a képre a nevét? Akkor én is egoista vagyok, amikor festek valamit és a másik oldalára ráírom a nevemet? Na én ezt nem értem... És Mr. Férfi :)
A FÓRUM lenne hivatott erre a szócséplésre!!!
Miattam nem kell szétszakadni. Akkor utáljatok ki innen nyugodtan.
De jo, hogy a neten nem lehet pofozkodni :-)))))))) Szia Dodike! En veled vagyok. Le a haboruval!!!!!!!!!!!!!!
hát ez nagyon jó, ezek szerint MV már eldöntötte a helyem! ahhoz képest, hogy én művészi rangra emeltem.... De nem baj, legalább Sam-Girl kedvel, én is őt, nagyon! Tényleg Sam, merre vagy? Where are you now, when I need you?
hat,en sem szeretnek egyik fel melle sem allni,ugyhogy...nem tudom:)
de te se vagy tökéletes, mert fradista vagy :P
Én úgy vagyok vele mint Blackened, egyik fél mell ésem állok..középen vagyok..mindkettőtöknek igaza van valamiben...de senki sem lehet tökéletes rajtam kívül...:)
Psycho: nem akarlak kiábrándítani, de téged majdnem mindenki megvet
mv: ha odairod ki kuldte megjelenik dátum után a kép alatt. csak mondom nézz vissza párat
psyho: bazz:D szilákosra rohogtem magam:D
Én 1 ik rész mellé se szeretnék állni, mert valamiben mind2jüknek igaza van. Szerintem elég gáz valakinek folyton a saját weblapját hirdetni (ami szerintem 1 nagy kalap szamóca, de ez az én saját véleményem, bár csak 1 szer láttam, többet nem is nézem meg). Viszont a másik fél se jobb.
Ja és Virágot nem azért szóltam meg, mert reklámozgatja magát, hanem csak elmondtam, hogy mi zavart össze. Ne keress a kákán is csomót.
Fú most jól megmondtátok. :P Szerencsére van aki bír engem, de lássátok be nem csak én voltam itt a rossz ha van olyan aki igazat ad... Szerintem a Vicclapon lassan két pártra szakad a társaság. Lesznek mellettem meg lesznek Virág mellett. Ahhoz képest, hogy elitélem a háborúkat lassacskán én is azt szítok.
Nézd (real) Psycho, te azóta nem bírod Virágot, mióta rádszólt a gyerekgyűlöleted miatt. Figyellek, neked az az érzésem, fáj, ha valaki megmondja az igazságot. Gátlástalanul sértegetsz, parasztozol, de ha neked valaki megírja az igazat, akkor azt onnantól piszkálod. Nézz egy kicsit magadba! Megszóltad azért is, hogy reklámozza a honlapját. Tudod, neki legalább van mit!
És most már éppen itt az ideje, hogy más valakit találj magadnak, aki a veszőparipád lehet!
Na akkor a gyengébbek kedvéért elmagyarázom, miért van ott az M.V. Csupán csak azért, mert került már fel sok kép, ami nekem is meg van és szeretem tudni, hogy én küldtem-e be, vagy sem, mivel a képek alatt nem szerepel a küldő. Ennyi a logika benne, de te Psycho, tarthatsz bátran egoistának is! A véleményem akkor sem fog változni rólad, max. negatív irányba.
legalább nem az uccára sz.a.rnak a kutyák. Egyébként nemtom miért kell ennyit izgulni egy M.V. feliraton. Ha ettől jónak hiszi magát, hogy neten talál 1 képet és rárakja a névjegyét, akkor egészségére.