Személy szerint azt se tudom, mi az a Fradi, rémlik, hogy valami köze van a focihoz, ahol zöld-fehérre rugdossák egymást, de az istenit, ennyi erővel mindenkit lehetne piszkálni a nickje miatt.
A Férfi, köcci ari vagy:D És hogy a képről is beszéljek: Sztem hülyeség... Miért nem lehet valaminek Adidas illata? Most olyan mintha felírnák egy halkonzervre hogy halízzel...
Te olyan paraszt vagy, hogy a GTA ban is a traktort lopod el először!
Sam-Girl: egyre jobban belopod magad szívembe...
te olyan paraszt vagy! te olyan paraszt vagy, hogy tórárette tóráró! te olyan paraszt vagy, hogy vasvillával írod az SMS-t.
A Férfi drága, hogyne védenénk!!! Fradi drukker kéremszépen!
:DD..hátt..a királyt vagy tiszteled...vagy MEGHALSZ!! :D :))
Enkeli: ez jó volt! ftcsrác: téged mindenki véd? :D
Ez igazi, nem Fotósopp, láttam már ilyet aftershave balzsamban is! (adidas jellegű illattal) :D. Ja és, hogy kapcsolódjon az előzőhöz: Olyan paraszt vagy, hogy a tequilát is hagymakarikával iszod! :P
Ezt meg vonatkoztasd magadra: Akkora paraszt vagy, hogyha tudnád, hogy forog a Föld, akkor kapaszkodnál!
karcos: volt már egy-két ilyen jellegű barom, mint te. VOLT, mert elkezdődött a vadászidény, és kilőtték őket. Kussolj.
Drága karcos Ha megkérhetlek valamire fogd be azt a qrvára túl nagy pofádat és húzd össze magad akkorára, hogy molekuláris nagyítóval se lehessen észrevenni, mert ha nem akkor megtalállak és beverem azt a fradiócsmároló pofád. Köszi U.i.: Nem voltam túl kedves?
karcos, nemtudom ki vagy te, meg azt sem hogy mi az az órisdi...de nem érdekel a véleményed se rólam se az FTC-ről...
ftcsrac nem tudom ki vagy te de biztos hogyegy órisdi gyökér amúgy az ftc a legs*arabb csapat a világon
SPORT FÉRFI TUSFÜRDŐ Adidas használt tornazokni jellegű illattal