ftcsrac: akkor aki fradista, ember? Ebben nem vagyok biztos! Legalább is némelyik nehezen nevezhető a törzsfejlődés csúcsának!
Aki nem fradista az nem is ember:D
egyet értek veled ftcsrác...!te is fradista vagy??(mert én is).ha van kedved írjnekem e-mailt krisztina1616@freemail.hu
Oliver*PF: erről a néni is tud? :-D
De rég jártam itt.Hát üdvözletem!Még a photoshop-ozóknak is és azoknak is,akik tőlük lilulnak.De leginkább azoknak,akik egyetlen egy photoshopozót szerettek volna csak kizáratni... Egyedül a régi cybercsubit nem üdvözölhetem(vagy milyen nevei is voltak hajdanán?),így rám marad e-név. Másnak adom hát.
Lehet, hogy abban van, aki küldte...
De nem árt figyelembe venni, hogy ennek a néninek ez a természetes közege. Ez a nénike olyan kitartással és fizikai erővel bír, mint a városi huszonévesek 10%-a... Nem csoda, hogy mind eléldegél 80-90 évig...
Ez totál nem vicces...sztem sajnálatos hogy ennyi idősen ilyen gallyakat cipel...
Ha ez valakinek vicces, utazgasson kicsit a világban. Szétröhögheti majd magát elég sok helyen. Micsoda vicces pofák élnek a harmadik világban! De most különösen vicces dogok vannak Mexico környékén és az USA déli államaiban is! És most egy olcsóbb székelyföldi út is garantáltan megröhögtet, ez szinte akciós ajánlat bárkinek...
jah, a Paint Shop Pro is jó kis progi, úgyhogy le a PS monolpol egyeduralmával!! :D
jah....sajna ezidáig egyes embereknek 1 db-os szókincsük volt..... PS(postscript) reméljük ez most már 2 lett
Joooe: milyen finoman fejezted ki magad... retusált... ez eddig hiányzott a vicclap szókincséből...:)))