És hogy lenne az rtl-en amikor a viasat logója van rajta??? Vagy én nem értem a dolgot?
az a lexomorúbb hogy egyre több adón van ilyen idiótikus műsor
igen-igen!légyszi tedd fel!ja,és tényleg az rtl-en volt.
a KAPUCNI-s megfetésesst én is láttam, le is fotoztam! amugy rtl-en volt ;) felrakjamm?
ftcsrac: nyisd ki jól a szemed és meglátod;) egyébként tényleg nagy humbug ez az összes ilyen játék. ostoba bolond aki beugrik egy ilyen primitív csalásnak
A Viasat3 pénznyerős izéjének volt egy esti része is amikor pikáns szavak voltak megfejtésül..sztem ez az, bár a 18-as karika hiányzik...lehet levágták..
...így október 23-án különösen esedékes... most vettem észre, hogy már átléptük az éjfélt..:)
A dolog nemcsak a megfejtés miatt érdekes...... Szép formája van ennek a rejtvénynek, s a szín is hasonló, különös.....
Talán az ATV-n volt egyszer egy feladvány,K_A_P_U_C_N_I volt a megfejtés.Én elsőre ezekből a betűkből nem ezt a szót raktam volna ki...:)
Alba_Wolf,en mar nyertem egyszer..
na ez-ez, Ezek .... Mindegy gagyik az ilyen müsorok
Amikor kattogtunk a távirányítón, rányomtunk egy ilyen műsorra, és a bemondó véletlenül megmondta a megoldást. Nem mintha amúgy nem lett volna nyilvánvaló, de hát.... Nagy átverés amúgy az egész. Magas telefonpénzért megy, és aki tudja a megoldást, sokszor nem is kerül adásba. Azt lökik be, aki nem tudja. Amikor előre megkérdezik, hogy mi a válasz, és nem csak a műsorvezető teszi ezt meg, ott már régen meg van lőve a dolog.