engem is!!Jo kis kep lenne!:DD :P
Ftcsrac engem is érdekelne:D
ftcsrac: vedd fel a magassarkút a borotvált lábadra, és küldd be a fotót, megnézném :-D
mind1..de én nem mondtam hogy az egy férfi!!
nem mondanám hogy rózsaszínre van lakkozva a körme..a "mellényke2 sem 100%..mind1...tőlem átoperált Michael Jackson is lehet...
Ftcsrac, meg a rózsaszínre lakkozott körmei is segítenek a neme megállapításában...
ftcsrac: igen elsősorban a csipkés blúz adta az ötletet, de a mellénykét se hiszem, hogy felvenné egy hím, még ha egy buznyákról van szó akkor sem. mellesleg a kezeit is ha megnézed, azok sem kifejezetten férfikezek. szal szerintem 99% hogy nő
és ha án leborotválom a lábamat és magassarkút veszek fel és melátod a lábaimat nő leszek?? CSIPKÉKET Én is láttam de nem következtetek 100%-osan arra, hogy a zegy nő.
Csipkés alja van a blúzának, gondolom, onnan :-D
Rettenet.igen arra...de honnan tudod hogy nő??
Jó ég, remélem, nem keveredik ide néhány tornatanár.
ftcsrac: mármint a mellette-mögötte álló nőre gondolsz?
Egyértelmű, hogy mit mutogat... Ha egy pedofil lát egy kissrácot ilyen egzotikusan akrobatikus módon a szájába venni valamit, megindul a nyálelválasztása és önkéntelenül is kifejezi a kívánalmait :P:P:P
milyen lapos a hasa...uuu! Amugy igazad van ftcsrac,mutogatnak is,meg a csaj sincs tobb 5-10 kilonal:)))
ha a háttérben sokáig nézitek a kislány arcát..hát engem idegesít..na és am ellette-mögötte álló ember...mit mutagat az?? :))
Karácsonyfa...még talp is van hozzá:)) amúgy....nem is az hogy hajlékony...de elbírja a testét..nemrossz..bár ahogy elnézem 5-10 kg-nál nem is lehet nehezebb:)
Bocs, de ket napig szabin voltam. De most behozom. Csomot a kis ferdeszemure!!!!!!!!!