Ildikó, de te biztosan nem... Miután nem értem a hozzászólásod utolsó szavát...:D
látszik, hogy a könyvek helyett inkább a magazinokat preferálja...
Ez tenyleg Vic Beckham,de ez olyan.....
A képről egyből a Sky kapitány jutott eszembe... mármint a vége. Nemtom ki látta
A képről egyből a Sky kapitány jutott eszembe... mármint a vége. Nemtom ki látta
Ha olyan jo a gep lehet, hogy le sem kell venni a kupakot. A fenykepezes pillanataban magatol leugrik. Akkor meg a szoszi tobbet tud mint ti, he-he.
davide, choorka: most nézem, tényleg, jól olvasható a "leica" márkajelzés. Legyetek erősek, egyik legjobb cég a fényképezésben. Ez a gép biztos jobb, mint amit tescoban vásárolhattok.
én azt bírom a legjobban,amikor ez a 2 gyönyörűség megáll valahol,és órákig fényképezteti magát..nevetségesek!
Psycho: és a papik meg csak örültek neki...
Milyen régi (kommunista) gépe van. :)))))
ÚÚÚÚÚÚ! Nah, ez is csak egy SZŐKE NŐ lehet. :)))
És a Beckham családnak ilyen a fényképezője???
Ez tényleg V.Beckham, volt az egyik újságban is , hogy így akart visszavágni a paparazziknak, de a gépen felejtette a védő kupakot...
SZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engem is nagyon idegesít,hogy a reklámon folyton kapcsolgatin kell a zenét. Zavaró. A képen lévő hölgy tényleg szőke. Nekem is szőke a hajam,de ennyire azért nem vagyok sötét.... :D:D
én A Szőke címszót adtam volna neki
Viktória egy ki műveletlen ribanc, sztem nem is tud olvasni... Qrvára fel lehet engem az ilyenekkel dühíteni...
Victoria Beckham eccer nyilatkozott, hogy nem olvas könyvet. Ezek szerint használati utasítást sem.