3 forint? Ezt nem hiszem el. De azért photoshop.
De ez Klotild, és Kukori férje nem Kotkoda? Vagy mi van? Amúgy a japán mesék a legjobbak!!!!!!!!! Ftcsrac, már én is FTC-ek Ft helyett:D
tenyleg?De joo:)Jo ize volt? Amugy tok ari:D
ftcsrac! :DDDDDDDDDDDDD Ismersz már! Fiatalok a barátaim, gyerekeim, fiatalok a vejeim. Lépést kell velük tartanom. :) Samanta-girl99! Felesleges a kérdésed, mert pár hozzászólással lejjebb, ott a válasz. :) Kokori és Kotkoda, gyermek rajzfilm sorozat volt, ami nem öldökléssel telt, hanem tanulságos kis történetekkel.Ja..és nem az én gyerekkoromból való, hanem a gyerekeim gyerekkorából. :DDD
http://www.slagerradio.hu/www/bum_letoltes/zsoltti_es_michael_jackson.mp3
bocs...szinte mindegyik részre ráillik..de jó:DD
Virág, mé gaz "Óriási PénzakChio"-s írásodhoz: szerintem az a pár millió FTC..hupsz már megint..FT az kamu...mint ahogy a 7Day's-es nyerő izéke is...jah és....Csak most, több száz pénzért kell megvenned azt, amiben ígérnek valami gagyi, semmire se jó cuccost, oszt vagy szerencséd van és benne is van, vagy nincs. Amolyan zsákbamacska.......Ezt te komolyan írtad de halálra röhögtem magam..tiszta Rocker Zsoltti:DDDD (a Michael Jacksonos rész)
Hát igen, a régi szép idők...:D:DTök jó lehetett amikor 4 órán keresztül vártál 1kg banánra... És én pl. el tom foglalni magam néha úlságosan is...
Kedves vagy Vacak1! Az unokáim már megszokták, hogy itt, cukor és egyéb nyalánkság helyett, gyümölcs a nyerő. :) De otthon is így vannak szoktatva. Nem mondom, hogy csoki eáltalán nincs, de nem az a fő eledelük. Samanta-girl99. Talán ez így egy kicsit túlzás, de a "régebbi" gyerekek, jobban le tudták kötni magukat. Most, a számítógép a favorit.
Kételyeim léptek fel! Azt gondolom, hogy utána:) kell néznem. Ha nem haragszol???
Fú, ilyen télleg volt? És az volt a divat, hogy "te figyelj, megvan neked Klotild?" "Igen." "Elcseréled velem egy Kukorira?""Naná , de előbb csatázzunk!" "Klotild, téged választalak!""Klotild, csőrcsapás""Kukori téged választalak!""Kukori, tornádószárny!"...kb így volt?
PL.: a múlt év karácsonyán én magam csináltan a szaloncukrot. Hozzávalók: 1 rész birsalma, 1 rész méz. És ennyi. Ja és a Csomagolási sallang,...fantáziára bízva
Virág! A gyerekeim már majdnem felnőttek, de azt tudom, hogy a jövőbeni unokáimat nem fogom reklámozott fincsiséggekkel elhalmozni. A gyerekeimet is inkább friss saját termesztésű zöldségekkel tömtem és tömöm. Nálunk az orvos csak fogalom:))))
Csak most, több száz pénzért kell megvenned azt, amiben ígérnek valami gagyi, semmire se jó cuccost, oszt vagy szerencséd van és benne is van, vagy nincs. Amolyan zsákbamacska. Lehet az éppen egy egészségtelen Chips, a most aktuális "Óriási PénzakChio!" ami rengeteg pézt rejt állítólag....vagy a Nestlé csokigolyók és sorolhatnám. Kellene hozzá asszem, jó vastag buxtárca, mire valamelyikben is talánánk egyet. A gyerek meg csak sír, toporzékol, hogy "Anyúúúúúúúúúúúúúúú, hátha ebbe lesz!!!!"
Az ÉDES GYERMEKkorom emlékei!!! Kedves Virág! Én is hasonló koroszály vagyok, mint Te és nagyon szívesen olvasgatom bölcsességeid ezen oldalon. Kívánom Neked és az oldal-honfitársaknak, h legyen még nagyon sok ilyen percünk!
mostanában is van ilyen "reklámfogás"..de azok műdolgokhoz vannak...
3 forint,40 fillér...hát igen..régen volt! Virág! Tetszett az irományod: "ez volt az igazi reklámfogás"..hát ez így is van!!! :)
Neked vagy kimaradt a gyerek korod, vagy csak megjátszod magad. Kedves kis mesefigurákkal illusztrálták régen a csokikat. Ez pl. a Kukori és Kotkoda rajzfilm sorozat egyik szereplője. A gyerekeknek, egész csokipapír gyűjteményük volt anno, mire minden szereplőt begyűjtöttek. Ez volt az igazi reklámfogás.
Nem akarnék kellemetlenkedni, de mi a franc köze van a tyúknak, a csokoládéhoz? (Nem tudom miket raknak a csokoládéba, de nem hiszem hogy a csokoládéról akárkinek is a tojás, ill. a csikehús jutna eszébe.)