Enkeli: :))))))))))))))))))))))))))))
Hmm...Enkeli, drága angyalka... És hogy gondolod ezt nőiben?:))
Hát ez a baj! Hogy a hímneműek! Ez a nők diszkriminálása!
Emberek! Jól látom, hogy itt egyszerre 4X4 hímnemű tud egyszerre könnyíteni magán? Még mindíg jobb, mint a fal, fa közpad.....stb.:(
szerintem ha itt zircen lenne ilyen, akkor abba bele is s.zarnának... de uccabálokra, nyilvános bulikra hozathatnának párat
Szerintem Magyarországon két nap se telne el, és tele lenne rondítva.
na, meg nem kell szagolni az okoWC bu"zét! én inkább ezt használnám...
ha magyarországon lenne akkor nem hinném hogy használnám, csak ha én is megint részeg lennék(ne próbáljátok ki). és én ugy tudom hogy utána csak az mos kezet akinek a kezén köt ki... egyébként csak előtte kéne.
Nem tom, h miért kell ezt annyira túllihegni. nagymam: Igazad van, amikor Hollandiában voltam, én is láttam ilyet és ott teljesen 7köznapi dolognak számít ez, az emberek már meg se bámulják az ilyet, annyira mindennapos.
Ha nagyon kéne, vagy ha elég részeg lennék biztos használnám.
Szerintem tök ötletes! igazából aki szégyenlős sztem az is meg tudja oldani, mer úgy nézem, hogy még a lábadnak is ki van alakítva külön hely, so tök "beleolvadsz a környezetbe" :D és még fölülről se látnak be, mer ha nem akarod magadra engedni a témát, akkor lefele kell nézned, mer elég kicsi a célfelület...
Hát fiúk, lenne közönség, az tuti. Jó kis csekkoló hely a csajoknak, megóv a későbbi "kellemetlen" meglepetésektől... Ti tényleg használnátok, ha lenne Magyarországon???
Előbb persze enni kell egy kis varázssütit :D
Na persze a férfiaknak könnyű! Csak odaállnak valahova és könnyíthetnek magukon. Féltékeny vagyok.
én előtte és utánna is szoktam kezet mosni...de egy nyilvános helyen (magyar) ha előtte kezet mosol ugyanolyan minta egyáltalán nem mosnál kezet, mert a csap higiéniája kb olyan mint egy wc ülőőkéjé
Enkeli: mi történt a fütyülöddel? :D :D :D
Engem csak az zavar, hogy én nem tudnám ezeket használni...