Hát ez tényleg durva, csak reménykedhetünk hogy a jobb keze az elsorvadt vagy csökönyös vagy mi...
szegény gyerekek,ha tényleg ugytörténik mint a táblán nem születnék meg ott
hat,ugy a masik oldalrol nyul at,bar meg igy is sokkal vekonyabb,es sokkal lejjebb van!...
már nemazért de ki az akinek van ott lent egy másik keze ráadásul ilyen elsorvadt nemtommi.. öh.. ebből sehogy sem tudok kinézni még1 kezet pedig nagyon megpróbáltam :)
A tábla tervezője sem gondolta át ezt alaposan... >>>szerintem lehet,hogy átgondolta, csak Michael Jacksonnak hívják az illetőt.
Alba_Wolf, láttál már ilyen táblát?? Mind gnóm alakokat ábrázol és ez is valódi. Saját szememmel láttam, de akkor ott, nekem inkább az jutott az eszembe, hogy mekkorát fejlődött a világ. Mikor az én gyerekeim voltak kicsik, ilyen lehetőség nem volt. Igaz, ilyen hatalmas bevásárló centrumok sem voltak, mint az Árkád, Tesco és sorolhatnám.
Nem a másik keze, ahhoz túl vékony. Utólagos odarajzolás. Ezekhez a rajzokhoz csak egy színt használnak, és az a kék.
Ja eléggé morbid de perverz is
morbid..ha a keze ha nem( szerintem is a keze) akkro is brutál mert ha a keze akkor.....
Hát bizony...van ilyen tábla. Pont a napokban láttam egyet az ÁRKÁD áruházban. :) És az ott nem lompos, hanem a pelenkázónő másik keze, ami valóban elég furán hat. :DD :)