a humveenek nem kell ilyen hogy mindenhol elmenjen:D, psycho! Veled tartok! h1 forever!!!!
HUMMER SNOWFROPPER ARMY CLASSIC COOL
Egy sor autóhoz lehet venni ilyen kit-et! De gondolom ez a méret kicsit beleérne a Swiftünk sárvédőjébe! :D:D:D:D Múlt télen az Astoriánál láttam hírdetést itthon gyártott/forgalmazott ilyenről. Télleg, mi ennek a hivatalos neve? Totalcarban is mintha lett volna... Na mind1, ez nem lenne nekem jó, valszleg nem lehet vele jól keresztbe autózni! :D:D:D:D:D
Ezt a taxi3-ból koppintották le
NEKÜNK IS HUMMERUNK VAN DE NEM ILYEN BRUTÁLIS
Qrva JÓÓÓÓ!!(Bár nem csodálkozom,mégiscsak Amcsi.....)
haat,en vagyok oda annyira ezekert,de azert nem rossz!;)
S milyen lehet raadaskent haromszogletu kerekeken szaguldozni........hat, azt megneznem............de fel nem ulnek ra.... A Piros Rombolo nekem is tetszik.
Hummert és H1-et írtam be..így talált 6-ot. Psycho,nyuggggi..én is szeretem,de ezmán sok(k)!!! :)
Én beírtam ide a lap keresőjébe, de csak öt képet talált. És az egyik nem is volt közte. Amúgy bocs ha unjátok, csak én egyidőben beküldtem a H1-es képeimet amik jók voltak, de nem egy időben tették ki, így mikor megtudtam, hogy unjátok már nem tudtam mit tenni, bocsi. Én csak jót akartam. Arról meg nem tehetek, hogy H1 mániám van :)
dödi...van egy "pár" kép..sztem nem mindjárt fogsz rajta végigfutni..kb 7-10 kép lehet amikről tudok...ha a keresőbe írod hogy hummer
A Piros romboló!!!! Ez teccik..pompom!!! :)
mindjárt végigfutok és megszámolom,hogy hány Hummeres kép van!!!
Volt egy kispolákunk. A Piros Romboló. Na, az is ilyen kegyetlen volt.
Pesrze, hogy ez is csak én lehettem.