Mert engem megelőznek a trágárok, a provokálók, az örökösen "hányók" is! Utánam csak dscaler jön, igaz?
ftcsrac:jol van,de attol meg nem tul szep!:( Lucif-R:Csubakkat tenyleg le ken tiltani!
Psyho: jahh tom :D megvan... kicsit alssú vagyok ma :D Sztem fel kéne kérni a kedves helyi adminokat hogy az ilyen photosopos fazonokat tiltsák már lefelé a fenébe.
Lucif-R, tudom, hogy van olyan Tomcatpolo, de az is a Mocsolád miatt lett készítve. Nem ismered? Mikor az interjúalany kijön a házból, bejelenti, hogy "Na, itt a kert", utána kilép a házból és hanyattesik. Ez az alapja annak a polónak.
Ezt most az otthoniakrol fenykepeztek???Nem inni kell hanem dolgozni es akkor tavaszi lesz a faradsag is!!!
Psyho: csak nem Tomcatpolo ? :P Tűzmacska: A tavaszi fáradtság jobban illik a képre és humorosabb is mint az hogy ugye nincs semmi baja :) de sebaj jó kép :)
Ezt én küldtem be... Nem zavar, hogy nincs ott a nevem, mint annak idején Házisárkánynak(ő az utolsó élő sárkány a földön:P), csak az, hogy még a szöveg is más... Én azt írtam: "Öööööö... Ugye nincs semmi baja a fickónak?":)
Mit vártál Shrek cica? Virág..csak ki kell mennie az utcára. :( Így kitolni szegényekkel...a padnak nincs ülőkéje,a széknek meg háttámlája. Biztos túlságosan jóllaktak.....piával.
Pedig kellene. :) Pl. a takarítóimtól, nagyon is megkövetelik a lakók. De itt ami fújj illetve elkeserítő, az az életmód, amit kép ábrázol. :( Ma már sajnos, nem is sokat kell vadásznia annak, aki ilyen jelenetet akar lefotózni. :(
Sherk cica, a földet általában nem szokták sepregetni...
uristen!!milyen koszos minden!:(