Egész jóóóó...(Bár szerintem is photoshop):P
tasman_devil: Nadeha kivan tömve? (helyesirás forevör!)
A macska árnyéka elég merevnek tűnik,a kép készítője megjegyezhetné: amelyik macska a levegőben van,az nem fogja magát így kifeszíteni,mint a képen lévő.
A legkirályabb márka akkor is a Puna {:^)
de gyökerek vagytok!bp-en a nyugati aluljáróban van ilyen póló!nem vidékiek előnyben hehhehhe!
SpamMe: Király arc vgy, így kell magyarázni, hogy mért PS. Shrek cica: Nem az a lényeg, hogy jobbana meg tudná-e csinálni vagy sem, hanem az, hogy észrevette a hibát, vagy sem. És észrevette, tehát jól megnézte a képet, észrevette, hogy PS, és mégsem írta be, csak utalt rá.
SpamMe:Te jobban megtudtad volna csinalni???!Szerintem is is joo!
az árnyék szerint a macska lába és farka egy vonalban van.. akkor hol a lába?? merthogy a farka már látszik. a készítő egy elég nagy h.ugyosjóska
a pólóhoz még annyit,hogy nekem volt szerencsém egy-két fajtát látni ebből a típusból.... az egyik haveromnak TUNA van,az osztálytársnőmnek PULI,meg láttam egy srácot az utcán KUTYA felirattal is:) én PULYKA-t akarok csinálni:P
Puma márkáju teniszpálya! Nekem is ilyen kell! Fő a minőség! :)
a cica arnyeka furi,de tok ari,es pulis polot lattam en is,szerintem joo!!:)))
Linkuborka..én is láttam már ilyen polót....sztem tök yó. :) A 2 hülyegyerekhez meg annyit,hogy nekem volt már olyan osztálytársam aki az óra második felében volt várható,hogy TALÁN "megérkezik"!!! :) Lécci majd írd meg szöveg végét is (ami lemaradt) me má naon kíváncsi vagyok!!!
dödi! Erről jut eszembe: Múltkor valami 2 hülyegyerek csak úgy Biosz óra kellős közepén becammog a terembe, volt is nagy meglepődés, de a legnagyobb poén nekem mégis a dagadtabbik pólója volt: Korom fekete póló rajta a Puma jele. Legalábbis először annak tűnt, de megláttam hogy a felirat: Puli és ami ugrik fölötte egy puli... azóta sem tudom honnan
(real) Psycho! Ha eddig nem ment, erre a kis időre, már minek? :) Azért köszi a figyelmeztetést. dödi! Oké, így már jobban értem. :) A képt viszont, továbbra sincs a top-on nálam.
Virág...a pumát a Puma márkára értettem mert annak is ilyen az emblémája mint az az árnyék! Vagyis majdnem ilyen. :)