Jó, melegben érthető a tilalom, amíg valaki feltekeri a 300 m damilt a hallal, addig az vagy megromlik, vagy megeszik a madarak. De pl. télen, amikor be van fagyva a folyó, akkor miért nem lehet?
(Az ember vesz egy 300 m hosszú madzagot, a végére ráköt egy függőónt, felmegy vele a hídra, leengedi az ónt úgy hogy az pontosan érintse a jeget, az egészet kiköti, hogy úgy maradjon, lemegy a hídról, fog egy csákányt, kivágja a léket, pontosan ott, ahol a függőón mutatja, visszamegy a hídra, és ha még van a napból meg be se fagyott újra, akkor beleengedi a horgot a lékbe, és horgászik. Azért van a folyóban hal!)
livi :) , higgadj le már szerintem többségünk kiakadt tőle, köztük én is . csak azér pofáznak mert látják, hogy sokan felhúzzák magukat rajta
jah ez az...a f.a.sz.o.m tele a kib@szott fotosoppal!!!!!!! dögöljetek meg a fotosoppotokkal együtt!!!!!!! a többiektől meg bocs:$ csak nem bírom a sok hülyét és hülyeséget......
kozak: Az amerikaiaktól minden kitelik, és ha nem írnák ki, és valaki megpróbálná, elvesztené a horgászbotját, aztán beperelné az államot, hogy nem írták ki, hogy nem lehet horgászni. És megnyerné a pert.
Ha egy kicsit megfigyelitek a képet láthatjátok huogy eredeti ugyanis a táblának árnyéka van!:)
kozak: pont azért írják ki, hogy még csak eszedbe se jusson! :) elmehet az összes photoshopos a picsbe már! és akkor mi van? attól igazán jót lehet röhögni egy képen, még ha nem eredeti, akkor is! majd ha te is küldesz be olyan képet, ami bekerül a top10-be akkor legyen nagy a szád!
Amugy ez valoszinüleg igazi, de ha fotosop akkor az mé baj?? de a kép az joooo!!
miért írjátok mindenhova, hogy photoshop?mi értelme?ezt nem értem..... egyébként a kép jó meg minden. lehet hogy azért nem szabad horgászni, mert védett halak vannak a folyóban
Mindenesetre elég hosszú damil kéne arra a horgászbotra....
ki a fenének jut eszébe pont itt horgászni?
LaoShet,Csubakka egy lama??:DDD
Csubakka! Te egy igazi LOL vagy, neked minden Photoshopos, te kis .... Láma
Ja, csak most olvastam el a felíratot, tárgytalan az előző hsz. :)
Halljátok, én sehol sem látok ott a szakadékban vízet....