(real) Psycho ! A sárga fagyit Ehren Mcghehey csinálta meg, nekem ő volt a kedvencem. Meg az volt még nagyon jó amikor a golf kocsikkal törték egymást. Nekem is meg van a ,,Jackass a film". Az MTV-n ment még nyár előtt a Jackass 21:30-kor, most nem tudom hogy adják e még a részeket.
... azt a filmet. :) Meg az egész Jackasst bírtam.
Nekem az a rész tetszett még a hosszú filmben mikor a sárga fagyit csinálták! Papírból csináltak tölcsért, hóból gyúrtak gombócot, és utána az egyikük "besárgította" és megette. Utána persze kihányta. J. Knoxville volt talán, de már nem tudom pontosan... Majd utána nézek, mert megvan. Na annál a résznél volt legjobban hányingerem, de mégis bírom az
A végén már az orrán folyt ki a cucc....
dödi..az nekem is tetszett:D..még az operatőrök is undorítónak találták..
A legjobb rész az volt,amikor az egyik hüle rántottát csinált! Lenyelt egy csomó "alapanyagot" meg tojást. Visszahányta oszt megsütötte és jóízüen megette. Egyből megjött az étvágyam.:)
A nagydarabnak meg Preston Lacy a neve, de én vagy százszor láttam a Jackass filmet és tényleg volt ilyen rész benne hogy leszakad a dagadt alatt a pad, de ez kimaradt rész lehetett mert nem volt benne mikor a Wee Man is rajta ül a padon csak mikor Preston.
Ja, a Jackass-t én is bírtam, a Vadbarmok támadásában a kövér úgy esik fel a paddal, hogy a gatyája tisztára felszakad. Meg erre a részre is emlékszem. Figyelem felkéltésből volt mindkettő egy parkban.
Ráadasul a jobb oldalit mindeki ismeri(sztem)...WeeMan a gyengébbek kedvéért
csk annyi hogy ez nem egy véletlen kép hanem egy csomó amerikai hülye idióta sorozata aminek a neve:JACKASS
SpamMe te lama ! (jACKESS FOREVEEER)
mennyi az esélye annak hogy valaki pont akkor fényképez? lol... Photoshop :(