Én is Jackass-fun vagyok!:DAzért kezdtem el gördeszkázni, mert tök király a műsor, és nagyon megtetszett a deszkázás is. :)
a törpét Wee Man-nek hívják :B
Nekem is a jeckess jelenetéből rémlik, a fotó
De legalább jól keresnek. Amúgy mi a lófasssz köze van a jackass-nek a képhez?!!!
Jackass szerintem is marha király. A Jackass the moviet 1000-szer megnéztem. Az összes szereplő nevét is tudom.
Ti tényleg ilyen kibebas***ottul hü**ék vagytok hogy a pic**ba lenne már photoshop????!!!!!!!!! Ez JACKASS! Sok műveletlen fa***opó!
ez hülye: Spartacus 2005-09-19, 18:35 ez photoshop. ez van
De jó, hogy a képhez kéne hozzászólni, és nem a másikkal beszélni
Nem tűnt még fel, hogy Spartacus, meg a többi egyszerű lélek csak azért photoshopozik, hogy velük foglalkozzatok??? Hiszen csak kisgyerekek, így akarnak a középpontba kerülni! Ha nem reagáltok, előbb-utóbb abbahagyják, és Ti sem idegesítitek magatokat! :-)
1. A Cool-on eleve nem is megy a Jackass. 2. A ,,tölcséres dolog" a Jackass filmben volt.
Szia Psycho! Ezt a Tölcséres dolgot én a COOL-on láttam aszem.nagyon komoly volt,meg hányingerkeltő.
Persze, meg a Wildboyz-t is és a Viva la Bam-et is.
Dirty Sancez??? Az sokkal brutálabb! Ismered Schmeisser?
Photoshop a ló****-t, nem ismered a Jackass-t? Akkor elmagyarázom: arról szól, hogy pár idióta ember töri magát élvezetból pl.: beleugratnak a bokorba BMX-el, bevásárlókocsival neki mennek az útpatkának (úgy, hogy benne ülnek) stb. Nem lehet megérteni? Én nagyon bírom őket.