Hogy én mire költöm a pénzt? :) Nos, azt nem a vicclapon fogom kifejteni. mert nem kívánok: 1. senkinek sem életviteli, sem befektetési tanácsot adni. 2. véleményemmel vitát indítani.
black: a többiek kedvéért a diagnózis, komoly személyiségzavarban szenvedsz és ezt próbálod ellensúlyozni a "mindent elértem, sőt még a cigiről is leszoktam" dumával. (lásd: többi kép) jól összeilletek davide-vel, bár ő visszafogottabb, mint te.
én : mire koltod inkább a pénzt? a céltalan agressziód meg nem minket minosit. mindenki szemében tobb egy jobb utra tért exbagós mit egy "csakazértis beszolok szájberhuszár". szerintem.
davide: nem az a fontos, hogy mit mond, hanem az, hogy ki mondja!
Te ennyire nem érted a viccet??????????? Akkor minek vagy 1általán itt? Mellesleg a helyedben elgondolkodnék, h ha már többe emberrel sem jössz ki jól, akkor lehet, h van benned 1 "ici-pici" hiba nem????
davide: itt te (ti) veregetted a vállad, hogy milyen ügyes gyerek vagy, mert sikerült leszoknod róla. aztán majd eldöntheted mi a bölcsebb: leszokni róla vagy el sem kezdeni. de annyira gáz, hogy ezt magyarázni kell, nem?
Akkor legyél büszke magadra és veregesd meg a vállad. Csak ennyit tok erre mondani...
sztem tök könnyű leszokni, egyszerűen nem kell rágyújtani! Hja, kérem, aki annyira akaraterőhiányos és kisebbségi komplexusban szenvedő, hogy tizenéves korában ettől érzi magát elfogadottabbnak, az meg is érdemli! mindig tudtam jobb helyre költeni (stílszerűen) a dohányt, mit erre a baromságra.
Nekem is mondhatták mások, h káros, aztán érdekelt is engem? :)))
én 1 szer sem:D nem is fogok az tuti bár a mai fiatalokat sajnálom. mondjuk nekem is ugathattak hogy nne szokj rá.D
CAPSLOCK ALLERGIÁD VAN? :)))) Na ja... leszokni róla télleg qrva nehéz. Hidd el, én is konyítok vlmt a témához. :))) Én 8* estem vissza, mire sikerült leszoknom róla véglegesen. :)
jaja de nyomd ki a capslockot plese.D utálom a szagátt is kegyetlen nehéz volt de ha buszke nem is vagyok rá tanultam belole nem is keveset!:D keep it clear DON'T SMOKE! senkinek nem ajánlom leszokni rola a pokol. aki átélte nem hiába nem gyujt rá tobbet, vagy ha igen meg sem probálja abbahagyni ujra
SORSTÁRS!!!!!! :)))))) MOSTMÁR NEM BÍRNÁM A SZÁMBA VENNI AZT A SZ.RT.... MÁSRÉSZT MEG HA MINDEN ÁRON FÜSTMÉRGEZÉSBEN AKARNÉK MEGHALNI, AKKOR FOGNÉK EGY TRABANTOT, ÉS SZÉPEN ODAKÖTNÉM MAGAMAT AZ UTÁNFUTÓJÁHOZ (GYORSABB IS, MEG OLCSÓBB IS). :))))))))))))))))
dave én is 7ig szintén tiszta 2 éve. juhé.D
kalmin,te nem lehetsz netkutya,mert az én vagyok,és abba lehetne már hagyni ezt a dedós szöveget...
Maga a forma nagyon szép nekem tetszik! Ja meg dohányzom is de nem izgat az ami alá van írva!