nézdmár egy jogászunk is van. hol vagy te moderátor? viccelsz?az egész vicclapon ez a legjobb poén:D
nem biztos,hogy tudják- akart lenni a mondat vége
egyébként lány vagyok,és nagyon szeretnék 10 éves lenni,csak már jópár évvel több vagyok!És ha még egyszer azonosítani akartok bármely itteni személlyel,előtte írjatok Sanyinak, a moderátornak.Nem szeretnék kioktatni senkit,de amit csináltok, azt rágalmazásnak hívják,és a törvény bünteti:-)))))) Csak azért szólok, mert a 12 évesek ezt nem biztos, h
Na jó,most már elég ebből a hülyeségből...lehet,hogy köztetek van olyan,aki több nicken regel...gyanítom gihigihi és Photoshop tényleg ugyanaz a személy,hiszen nincs már egyéb témájuk, mint a PS...és ami nagyon érdekes,eddig még mindenkit nagyon idegesített ez a photoshopozás,csak nem tudtuk,hogy ki csinálja,most meg,hogy gihigihi erre veri vérsze
lényeg hogy elvan magával szánalmas 10 éves kis luzer lehet, még jó hogy nem lánynak adja ki magát. nagyon beteg. egyébként nem tom ki itt a fögoré de van egy sriptem amivel lehet ezeket kezelni.
jaaa,de,mert a kicsi meg alig er az oszlopig!!sztem jo kis kep,eloszor tok jo,de ha sokaig nezitek,akkor letszik egy kicsit,hogy meg van nyujtva az egyik,a masik meg "osszenyomva"!!!!De azert joo!!:)))))))))) Ja,netkutya szerintem egy bolond,hogy ket szemlyben irogat!!!BP
hat,szerintem nem a "kiscsaj" kicsi,hanem a masik nagy!!Nezzetek,majdnem a tablaig er!!
ha észrevennétek netkutyagumi gihigihi meg PHotoshop egy és ugyanazon az idióta
nem vagyok netkutya. Be is bas.zna...
De gyanítom, h Photoshop is netkutya, de mind1.
Hát, nem tom, de ha ez így van, akkor eléggé elcsesződött a vicclap. :(
mivel már van reg, és ne mlehet más nick nevében írni, ezért azt mondják egyesek, hogy mások is ők:D Netkutya:D Tényleg beteg!
persze mert skizo vagyok hehe pohotoshop!!! de hü je vagyok mié fotosopozok???????
Te magadat b.sztad le a photoshopozásért????
Ja, ugyhogy a netkutya accountot lehet törölni:) De az IP sztem msá:P Photoshop
igen,most már bevallom,én vagyok gihigihi!hüpp!ne haragudjatok!azt mondta az orvos,hogy ha muszáj photoshopoznom,akkor tegyem azt,mert különben visszakerülök...de hagyjuk.....
Ezt imádom úgy ezen az oldalon. Hogy még egy olyan képre is, amin egy tál leves van, arra is azt mondjátok h photoshop. Mert ugye bár ez lehetetlen (mármint egy képen 1 tányér leves). :)))) Most komolyan gihigihi és netkutya u.a.????
Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop Photoshop