Egyébként vannak tényleg ekkora emberek !
Loramagoc, csak nem britney? Ilyne időkben ezzel inkább vigyázz :)
Don't you know that you're toxic With a tast of your lips I'm on a ride You're toxic I'm slipping under With a taste of poison paradise I'm addicted to you Don't you know that you're toxic
Jó a kettő egyszerre,mert kiegészitik egymást
Sajt@,a nagy az tul nagy,a kicsi meg tul kicsi:)))
Most a feketeruhás a nagy, vagy a sárga a kicsi?!
Netkutya! Te arra nem gondolsz h amit írtál azon a 12 évesek megsértődnek?Mind1.Télleg rágalmazás amit csináltak, de a te megjegyzésed is annak tűnik...Én nem akarok senkit megbántani, jobban szeretem a békét, de nem árt tudnod
Netkutya, de akkor csak vicceltél???
netkutya visszaolvastam. vélemény ugyanaz. most iszkolsz és kodoitesz. számomra 1értelmu a dolog
Mind1,inkább beszéljünk a képről!szerintem az a durva benne,hogy ha az árnyékot nézzük,az a 2 nő közül bármelyik árnyákának tűnhet.Szerintem meglepő a kép.Vagyis inkább meglepő,mint humoros!Amúgy nem igazán értem ezeket a PS-os emberkéket.Egy csomó időt eltöltenek az ilyen képek berhelésével,de...utána biztos büszkék magukra,de a világ mégsem tudja
Davide,csak felbosszant,amikor egy másik embernek gondolnak.mondjuk ez minden fórumon gyakran előfordul szinte mindenkivel,de mégis bosszantó,mert nem lehet bizonyítani.
Szerintem mindenki döntse el maga. :))
na, most akkor fosósop vagy nem fosósop? :)
Most akkor mi van???? Netkutya, akkor meg miket írogatsz/írogattál????
jahogy jah vágom már. egyébként nyilvános forumokon az a rágalmazás amire a mod azt mondja. miután beismerted nem tom mirol beszélsz. nézz vissza miket irtál és utánna gondolkozz. az nem illegális csak hatalmas taploság. nem vgyok meglepve