hehe ez is komoly de azé nem rossz xDDD
Roci! Te egy isten vagy! Ezt minden kép alá be kéne írni (különösen a 4. pontot)...hátha leszoknának már erről...bár, az iqt ez sem növelné 3 számjegyűre
coooool :) biztos faraszto volt az ormester
Nem értem miért kell mindenre rávágni hogy Photoshop, és egyetértek Roci véleményével. :)
roci a photodraw-t kihagytad, az is elég jó progi, csak kevésbé ismert
én is így ásítozok az igazgató beszéde alatt
1: Szerintem nagyon sirály a kép 2: Nem, nem, NEM csak a Photoshop nevű képszerkesztő program létezik, de jellemző módon a GIMP-et, a PhotoSuite-ot, a Paint Shop Pro-t vagy a Pixiát senki se ismeri... 3: Attól, hogy valami nem nélkülözi az utómunkát (vagy ahogyan ti mondjátok: a photoshopot), még lehet vicces. 4: És végül: azok a képek, amiknek elkészítéséről csak álmodni tudnátok, nem mind photoshop vagy egyéb program (lásd 2). Vannak emberek, akik tudnak így fényképezni.
EZ NEM PHOTOSOP! minden katonának más az arca!
de bunkó, még a kezét se tette a szája elé... :D
netkutya!!! mivel te vagy gihigihi ezért téged fog kitiltani mivel egy az IP címetek
E...ez takarom én is megérteteni netkutyagumival de nem érti mert még csak 7 éves lesz ...de..mondjuk netkutyagumi szte mgihigihi
Aki nem fogta volna még föl: gihigihi azért írja mindig, hogy photoshop, mert az titeket bosszant. Ha felhagynátok a bosszankodással, hamar beleunna. Persze mindig marad egy-két tudatlan gyerek, aki felveszi a kesztyűt és elszórakoztatja gihigihi-t...
Webmaster tiltsa már ki Gihigihit!!!!!
gihigihi sztem te magad vagy egy nagy photoshof vagy mi facom te egy akkora nagy nem írok már semmit szőke?hótzíher ijet beírni ciki egy ilyenképre köv kép látsz egy kutyát ami pisil te beírod photosfop... vagy stb ú te naon loser vagy
Jópofa... nekem tetszenek a fickók (mármint a ruhájuk meg a sorfal amit alkotnak, nem ők maguk) ....
sztem Korea..Holgy Dél vagy Észak azt nemtom..de nem japán az tuti..