Az a gonoc Gabóca tegnap épp megleste, ahogy írogatok, és annyira megvert, hogy mozdulni se tudtam! Hát ez van. Egyébként távol álljon tőlem, hogy mindenkinek beszóljak (főleg 5 ajtós szekrényeknek). Ha meg valaki arra élvez, hogy ő az első, hát kedves egészségére!
:)..amúgy vanília nem akartalak kijavítani..:P...
vanília!! Ehhez esetleg egy másik fórumot kellene keresned! :-( Szerintem, a szerkesztő sem pont emiatt hozta létre ezt a "Szólj hozzá" listát. Ha nem csak egy nicknévnek tartunk mást, hanem emberi lénynek, akkor miért ne lehetne szót is váltani? Emberibb és barátibb, mint kötekedni! Te ehhez nem értesz, ezért kötekszel. Magad minősíted ezzel. :
jah, mielőtt Te javítanál ki, ftcsrac, nem turórudit ettél,tudom, hanem danone hamm VANÍLIÁS:) tejberizst:) meg azt is tudom, h az én hozzászólásomnak is vajmi kevés köze van a képhez :))))))
ftcsrac ezt úgy írtad, mintha te mindig a képhez szólnál hozzá.. a múltkor is azt ecsetelted, h aznap még tsak egy túrórudit ettél..marhára a képről szólt :) Különben botsi, h mindig téged veszlek elő, tsak ha látok vmit amibe bele lehet kötni, akkó belekötök :( szorri ez vagyok én... Cserébe én is várom a hasonló jellegű oltásokat:)
Ja, ez jellemző a Gyurcsány(i)-ékra. A fehérről is azt mondják, hogy fekete, s fordítva.
Én akartam első lenni!Ez nem fair!!!!!Most már csak azért is gagyi,vacak,gimp,toy,alkeszfilc!Grrrrrr!
sztem a képben az a legjobb,hogy van valaki,aki képes fél évet várni azért,hogy megcsináljon egy képet. sztem amúgy photoshop:) bár,magamat megcáfolva,mielőtt más tenné,az is lehet,hogy csak simán volt két kép erről a helyről,és neki cask eszébe jutott.de pro nagyon.
ilyen cucc nekem is kell ám :D amugy szentem aranyoss a kép :))
Nagyon jó a kép is, meg a kommentár is. :)))
olvaso ma hozzászólásokat és a képrő lcsak egy volt...
szeretem a telet. lehet szánkózni! Gabóca jössz? :)