szerintem a kocsi van így be ragasztva hogy ne essen szét:D!!!!
Igazi Amerika, igazi Amerikai. Nincs Amerikai ember ragasztószalag nélkül! Szerintem ezt tanítják nekik. Igazán barmok. Na de szeressük őket, mert hát az élet, meg a szabadság, meg a béke, meg a k.anjukat...
Sajt@: Jaja, csak erre nem...vagy mégis?...!
aki így oldja meg nem teljesen komplett.
mucur: sztem csak az ajtó is szigetelőszalaggal van ragasztva, és kicsit mozog :D
nektek nem ugy tunik hogy vlki eppen szall ki?.......biztos meg kell igazitani a ragszto szalagot:P............
nem erről van szó, tsak az nem szimpi amikor elkezd vki b asztatni vkit vmiért, holott ő is ugyanazt csinálja...
vanília..ha nem vagyok szimpatikus neked akkor haggyál békén és akkor mindeki éli tovább az életét:))..mert ha nem hagysz békén akkor is éljük tovább az életünket:)
ftcsrac, ahhoz képest, h rottweilert leszólod, h "kit érdekel hogy hanyadik vagy" te is pontosan ugyanezt csinálod. ez így vicces, de sebaj, te biztosan nagyon okos vagy:D
Cottage Cheese, minek akarod kiejteni, ha azt se tudod, mi az? Inkább menj fel a pokémon-honlapra, de ne itt tedd az agyad :P Cottage_Cheese, egyetértek veled, vannak ilyen véglények...
Látszik, h a kocsit jól megtömték, mert úgy leült, mint amibe beledobtak 3 db, 10 tonnás üllőt. :)))))))
Cottage_Cheeese, vanakinek még 2 perc se kell hozzá..én amikor megtudtam hogy regisztráltatni kell akkor megilyedtem hogy az enyémet el ne lopják..
Cottage Cheeese: elmész a.nyádba id.ióta ba.rom! a f***ér nem tudsz kitalálni magadnak nicket!!! Csak kb 2 perc agytevékenység és kreativitás kell hozzá, aztán mehetsz vissza a barlangrajzaidhoz!!! Nem tom mért jó más nickjét használni! Biztos neked is van sajátod "valahol"! Nézzz körül és ne szégyelld ha béna a nicked, mások sem zsenik! Vad.baro.m