A mennyből az angyal már a hárommellűnek hoz ajándékot: TERMÉSZETES mellnövelést TABLETTÁVAL....... Boldog karácsonyt!
Nem tetszik a hogy három mellem van?Akkor kapd be a kukimat..:))
képzeljétek csak el három mellü nö :) mit csinálnék én vele:))
mellnövelés gabonatablettával....pfff ezek szerint ha sok gabonatartalmú készítményt eszünk megnőnek a melleink? fiúk vigyázzatok!
Kivancsi vagyok Charisma Carpenter mit szol ehhez. Ugyanis o van a kepen.
Szerintem kettő tablettát fizet és három mellet kap. Így lesz neki 5. Más nem, lesz neki 3 akkora pattanása még, mint 3 tízliteres... Vagy:kap 3 részt ffi nemi szervből. Esetleg még 3 problémát, hogy ne a melleivel legyen már elfoglalva..
vanília..félreértettél...és nem te vagy vak hanem én írtam nem egyértelmű hozzászólást..tudom hogy tabletták hiszen ki van satírozva de azért elolvasható..azért írtam mert ez egyértelmű hogy a tablettákra gondoltak nem a melleire..és hogy felesleges volt leírni hogy mire gondoltak mert mindeki tudja akinek mozognak a fogaskerekei...
ftcsrac:még rövidebben fogalmazok: te meg egy paraszt! Ugyanis márti13-nak igaza van, ez vmi "mellnövelő" tablettának a reklámja... :P
No, beküldtem egy jó kis filmet, remélem kiteszik, mert ha nem...
Kedves Márti13! röviden fogalmazok: Marha vagy...
Már megbocsássatok de talán azért van egyet fizet kettőt kap, mert ha kettő ilyen tablettát vagy mit megveszel akkor kapsz ajándékba egy harmadik dobozzal is!!! De jó poén elsőre amikor még nem esik le! :D