szegény másik én, most megszívta! Bocsi én! Én vagyok és te is én lehetsz... :)))
de ez attól még PHOTOSHOP! ("Légy szíves, próbálj meg szórakoztató dolgokat beírni." sztem ez lol:)
Berlin, szikrázó napsütés... a hajam még mindig tart. London, szitáló eső... a hajam még mindig tart. Kocsord, atomvillanás... nem...igen... azellennemvééd!
sztem is jó a regisztráció-hogy azok a barmok most jól pifára essenek, akik azzal szórakoznak, hogy más nevében írogatnak... amúgy jó a kép
Vajon kié lehet az 'Adobe' nick?! :))
A videót fel kéne mellé tenni, csak a nosztalgia kedvéért :P Nem akarok senkit se fikázni vagy megsérteni, de a regisztációt már hetekkel ezelőtt nyélbe üthettétek volna - ugyanis a Főszerkesztő megadta a linket... őőő... valamelyik kép alá :S Akkor most nem kellene ez a sok (real) előtag, és a kis ****** névlopók is eltakarodnának máshova.
zsír ez a regisztráció.1név-1ember!tényleg tök jó!és a kép is!
nem járt még le ennek a poénnak a szavatossága?
Szerintem tök jó. Éljen a regisztráció!
elég béna..semmi poén nicns benne
jah amúgy ezen az autópályán nemrég jártam,..ez taa szakaszt pont megjegyeztem..de sajnos ilyen tábla nicns:P:)
amúgy a kép nemrossz..de é na mittomén helyett mást írtam volna: igen nem azellen nem véd, az kizárt dolog mert nemtudom avyg valami ilyesmit..
hátt..olyan furcsa hogy már a vicclapra is regisztráltatni kell..de legalább biztonságosabb...bár még így is van egy módszer a lopásra de azt inkább nem adom ki rossz kezekbe:)
ja, és így talán kevesebb lesz a barom Photoshopos is... remélem. aki ezt a táblát készítette, annak "picit" későn fogyott el a pénze a kocsmában...