a foci a legjobb sport. de elég messzire elmentünk a képtől
Kit is akarnak ezek a ******-ok liquidálni?!
akkoris jobb kosár mint a xaros foci...
nah...ez értelmesre sikerült...az sztem nem ...-akart lenni
jó! ennyit tok! bár...sztem nem a kézi az nem a fociból van...
Zsófi, ha szorult volna beléd egy csöpp logika, akkor rájönnél, hogy a kettő majdnem ugyanaz, a különbség csak abban van, hogy kisebb a pálya, kézzel játszanak és a büntetési szabályok is némileg mások.
már nem azér...de A KÉZI AZ H A FRANCBA SZÜLETETT A FOCIBÓL???????ezt vki mondja el!
Puskás ezt te se gondolhattad komolyan. Mielőtt hülyeségeket írogatsz nézz utánna. Pl. a kosárlabda ősét már a mayák is játszották. Ami pedig a magyar focit illeti, az jelenleg csak a pénzt viszi és nem tud felmutatni semmi eredményt.
Fangore takarodjál! meg mindenki aki a focit szidja! A foci a legjobb sport! Mit gondoltok a kosár a kézi meg a többi bóvli sport miből született? A FOCIból! FOCI 4ever!
De szidd a focit.Én fiú vayok és elég idős és még mindíg nem látom értelmét a focinak.A Floorball és a Kosár sokkal jobb.
Ez olyan, mint a sárvári strand: A strand területén fürödni TILOS Megjegyzés: NEM sárvári vagyok!
A mai sporttelepek területén kizárólag focizni lehet... Ezért az országos gördeszkabajnok pl. az utcán edz. (jó ismerősöm). LE A FOCIVAL!!!!! Vagy a labdával... az úgysem lényeges a magyar labdarúgóknál...
Összesen: 17
[1]