mongoosemarci és Inuyasha7 arra még nem gondoltatok, hogy PS=PhotoShop? ..csak gratulálni tudok! Egyébként meg sokkal nehezebb az ilyen képeket elkészíteni, mintahogy azt a photoshop-ozók gondolnák.
Brigitte 13: eddig minden macskás képre azt írtad: fúj, macska! lehetnek és Santorinnak igaza van... Én a baglyokat és a macskákat is szeretem!
Macsbag...(pfúj Briigitte13!!!)hehe lehet!ez jó volt
@NÐRÄ$ egyetértek, egyébként mi az, hogy "fejjezed ezt abba"? :D
tofikutya: kezdesz olyan lenni mint aricalypse!!!! fejjezed ezt abba!!! neked még hülyébb a szöveged mint aricalypse-nek!
Brigitte megdöbbentően primitív és kóros humorérzékhiányról tanúskodó hozzászólásokat produkál, mert: - Utálja a macskákat. - Gyökér. ÓVAKODJON TŐLE!!!!!!!!!!!!!!!
brigitte-botrány....sztem kiskorában elvitte a cica a nyelvét..bár akkor nem tudna itt pofázni minden macskás képnél...ha az én macskám is bekerül mert beküldtem, és lefikázza....hát addig élt
Brigitte-te ugye előző életedben egér voltál ? ja,és elkapott-igen,így teljesen érthető :(( Azért keress fel egy orvost
Brigitte drágám,téged kiskorodban megerőszakolt egy macska,vagy mi..?
Nah ennyivel ez lehetne hómacs is:))
abszolút nem undorító...csak a macska beütése egy kicsit gonosz...pfúj maccska!!!
Összesen: 20
[1]