jajj,én az összes állatot nagyon szeretem(kutyát is,macskát is)mind nagyon aranyos,csak az ékősködőket nem.nem értem,hogy lehet nem szeretni a macskát vagy a kutyát.
akkor is szellemes...de miért pont light sör?... O_O
Még jó, hogy nem zöld-fehér, mert menten elhánynám magam!!!
és én a kutyákat is, meg a macskákat is bírom. De hogy jön ez ide!?
Csakhog valaki írjon a képről is: Kék-fehér torta???:)) (Szánalmasak vagytok, ittlent)
rebi - azért nem mert te minden második kép alá írod be h mennyire gyűlölöd a kutyákat, egyébként én szertem a kutyákat, a macskákat meg nem utálom, de amit te produkálsz... azzal a fanatikus macskaimádatoddal...ez már pszichikai okokra vezethető vissza...talán vmi lelki trauma...látom a szókincsed még mindig a régi...de továbra se szapullak ismeretlenül.
azt az 1-et nem értem: hogy a fa.szomba jöttek ide a macskák!!!!na jo elegem van a bas.zott macskautálokból!!!!GYÜLÖLÖM AZ ÖSSZES KIB.ASZ.OTT KUTYAIMÁDÓ FA.SZKALAPOT AKI NEM BIRJA BEFOGNI A POFÁJÁT!!!!!! miért van az hogy nektek ezt minden kép alá ki kell irnotok csak kicsit rövidebb formában macskára hejetesitve a kutyát!!!!mért nem irom be én is minden kép alá h fúúj kutya?!MIÉRT?!?!?!?!?!?!
ja mindenki a ronda macskákra hogy:jajjj de kis aranyos,cuki std.
sztem meg ez a kép sokkal jobb mint a büdös macskák képei!!!
Összesen: 15
[1]