hu de nagy divat lett szidni a fejlett orszagok embereit. eleg kozhelyes
Szegény majmok.Bushhoz hasonlítják őket.FELHÁBORÍTÓ!!!
Ezt a képet visszautasítom a majmok nevében! Méghogy "szegény Bush"!? SZEGÉNY MAJOM!
Bush egy állat:D amúgy valószínűleg a majom okosabb:) az 'átmenet-variáció' se rossz,Sztifler;)
sztem ez az öccse de nagy a hasonlóság a két tesvér közzött
Bush kihasználhatná a lehetőséget, ha bármi probléma adódik, vagy csak ha 1szerűen egyszerre akar 2 helyen lenni, csak szólnia kell az egyik "rokonának" és máris mehet... Senki se venné észre, h csere történt!
Ez nagyon király! Ez nagyon tetszik!:)
Szóval vagy bush átmenet a majom és az ember között. vagy egy majmot klónoztak és Bush lett belőle aki valamilyen genetika folytán tud beszélni viszont ez számára az ész rovására megy vagy az anyja egy majommal .........(értitek) Ez a 3 variáció lehetséges.
hol van itt Bush? én csak majmokat látok. I-)
Csak azt nem értem, hogy miért "Szegény Bush"?! 93-as IQ-val hogy lehet 1általán elnök!?
Megdöbbentő hasonlóság...lehet,hogy eggy az anyjuk....
Lehet hogy az amerikaiak többet értek volna vele ha a majom az elnök????????????? Mindenesetre most már tudjuk, hogy az arcmimikát honnan koppintotta......:DDD
Hogy ti milyen gonoszak vagytok!!! Hogy lehetne a majmot a bushoz hasonlítani, amikor a majom az egyik leginteligensebb állat:DDD a bush maximum egy eltaposnivaló kis féreg lehetne!!:DDD
kimrai: nem mindegy, hogy melyik az elnök. A jobboldali sokkal rátermettebb lenne erre a feladatra...