Én inkább ezen a végén laknék hogy ne találkozzak a többiekkel akik a végén akarnak lakni.
Darnózseli és Lipót (Győr-Moson-Sopron m.) között is van valami hasonló csak másfajta fákkal. (Talán platán?)
Mr.? te egy idiota vagy de komolyan!!! sztem csináltass szemüveget magadnak!!! egy az egyben igazi a kép!!! amugy meg nöhetnek igy fának az ágai!!! amugy meg tényleg nagyon nagyon gyönyörü!!!
óóó istenem, nem látkátok hogy ez egy út, és egy kép rajta!!!!!(ugyan már) nézzétek már meg közelebről, ien vakok lennéek??!!
én is láttam ilyeneket kts5...és igen... az utat ki és egy gyalogösvényt oda... az lenne a ütős... a természet anélkül hogy az ember beletenné a ronda cxsülkeit ^_^
Tényleg csodaszép... egyébként vannak ilyen helyek Kts5.láttam hasonlot csak fenyövel.
Woh!!!Ez aztán jo ,de sajnos nem vicces
Mi ebben a polyén? (csak viccelek télleg szép)
na ez az a hely ami tuti nem létezik. Ilyen ágak nincsenek...Sajnos. Na jó kivéve néhány Tim Burton filmben
ez írtó jó, csak kikéne szedni egy két fát és parkolót csinálni a helyébe...nem gondoltam komolyan, tényleg nagyon szép
A kép jó, Sztifler viccelődni próbál, qwe ezt érti, de nem találja viccesnek, ezért GAGYI!
esküszöm, le kellene szedetni onnan az aszfaltot, úgy még jobb lenne
Kép jó Sztifler Viccelődik Qwe Nem érti Ez már a te bajod