igen nem igaz, mert: 1 dudika, 2, hogy van egy csomó olyan rész, ahol nincs ennyi fény , és mégis mutatnak, pl egy keveset még a szaharában is mutatnak
Nemrégen vettem egy földrajzi atlaszt a lányomnak, amiben benne van ez a kép. Ez a szöveg van róla írva: "A képen egész bolygónk éjszakai fényben látható, a fénykép ugyanis a Föld körül keringő műholdak által kilenc hónapon át gyüjtött felvételek alapján készült.
...az űrből látni és az valami piramis-kaszinó Las Wegasban
ez kicsit fura... ha a városok ennyire világosak lennének akkor kb minden háznak fehéren kellene izzania és valószínűleg pár perc alatt megvakulnának a lakói. szerintem fogtak egy összevágott esti képet a földről és ahol nagyobbacska város van oda raktak egy fehér pontot :). Egy épületről tudok aminek a fényét este lehet az űrből...
tamas1206! 1. Ez össze lett vágva 2. De, simán lehet.
nem lehet igazi 1:az egész Földön nem mlehet egyszerre sötét 2:Nincs ennyi város/falu se Európában se Amerikában. (nem vok stréber csak tom)
hát ez nem tom hogy igazi vagy sem de qrva szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jó a kép de vagy össze van vágva több képből vagy kamu, azért mert nincs mindenhol éjszaka egyszerre
először is ez a kép nagyon szép, és profi. de ettől függetlenül biztos, hogy nem igazi, hiszen a földön egyszerre mindenhol nincsen éjszak (legalábbis még kb 1 milliárd évig, amíg létezik a nap), és szerintem ilyen tisztán műholdfelvételen biztos, hogy nem látszanak a fények. de ettől függetlenül nagyon szép.
A Nílus völgyében élnek csak emberek az egyébként ritka víz miatt ezért olyan fényes. Azért tűnik, úgy mintha elvágták volna, mert az Asszuáni-gáttól feljebb már nem lakott a terület és az már nem is Egyiptom...
Na most a Nílus völgye az mitől ilyen világos? És miért tűnik úgy, mintha elvágták volna?
Teljesen egytértek! Csináljmeg te egy ilyet és utánna pofázz! Sztem tok jol nez ki es ha te ezt nem tod ertekelni akko jellemileg egy nulla vagy!
Vandord már az szánalmas hogy felmrült bennetk e kérdés hogy igazi, vagy nem. Egyébként nem tudom mit kell fikázni a photoshopos képeket. Az a láényeg hogy vicces legyen vagy nem? Ha csak azért fikáztok mert unatkoztok akkor csak sajnálni tudlak érte. Egyébként felteszitek a kérdést h eredeti-e szerintetek mikor látni az felhők felett a Földet kiterítve? Gondolkozni kéne mielőtt ugattok nyomorékok...
Lehet,hogy én vagyok a hülye,de nem lehet,hogy több műholdfelvétel összevágásának eredménye?
Photoshop!!!!!!!!!!!!! biztos!!!!!!!!!!! mivel az egész Föld SOHA, soha nem lehet sötét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÁHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!! lebuktáááááál!!!!!!!!!!!!!
Ebbe mi a vicces? És mit keres a 10 legviccesebb kép között?! Ez amúgy nagyon szép lenne a NG.hu-n, de ez egy vicclap...
ja, N.G. melléklet, de szerintem is nagyon szép.
ez volt national geographic mellékelt poszterében!!!