jah és stem a fiúk nagyon nem lennének meg 1mással.. (én legalábbis remetekén élnék)
én 1etértek Jackoval amúgy meg ha most azzal jöttök hogy a lányok tovább élnek akkor azt mondom: miért? mert a fiúk halálra dolgozzák magukat értük.. amúgy bírom a casjokat és semmi bajom velük (na jó talán 1 kicsi de nem minddel)
Jacko(3)69 ilyen névvel nem is csoda,ha szerinted a fiúk jól meglennének egymással...de azért a kisfiúk csak hiányoznának,nem? :)))))))))))))))))))))))))
enmagam -- nekem lehet h hiányoznának...
Csajok ha a pasik nem lennének nem lenne élet (én is csaj vok)
enmagam: a pasik a nőkbe valók... (kár az ilyesmit fantáziára bízni:D)
A nők csak ne nagyoskodjanak, mert egy csomó problémát ők csináltak a világtörténelemben is, én már kezdem unni, hogy nálunk is az iskolában mindig a lányok kavarják a szrt, a fiúk pedig jól meglennének egymással...
legyen nöuralom, a pasik meg huzzanak oda ahova valok (a fantáziátokra bizom, h hova valok)
majd ha a feleség nem viszi oda a sört a férjnek akkor meghal az összes pasi!!!!!!!!!!! hajrá csajok :D
Figyi ez van a mostani pasik nőiesednek a nők erősödnek. Szóval ne csodálkozzanak a srácok, ha nőuralom lesz! EZ AZ MI HORDJUK A GATYÁT!!!
ATYÁM EKKORA EGY ---------------------------------- bunkót nem tudna segíteni neki a ----- neki