Csak sajnálni tudom azokat, akik ezen vallási okokból nem tudnak jól szórakozni. A kép készítőjének igenis nagyszerű a humorérzéke. Egy viccnek nem kell politikailag, fajilag vallásilag vagy bármi más szempontból korrektnek lennie.
Fenn van a vicclapon ez a kép is, csak nem találom: http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2011/341/6/a/mushroom_cloud_clown_by_loxsox-d4ihgi9.jpg (a bohócfej gombafelhővel) azon is hogy felháborodtak sokan, pedig az is milyen vicces.
A vicclapra szórakozni jövünk, addig tegyétek félre gátlásaitokat, amíg itt vagytok.
Ez annyira kurvára nem vicces bassssz....
Szerintem aki látta ezt a filmet,nem találja viccesnek
iszonyat jó :DDDDDDDD
Ez a legnagyobb sz.@.r amit eddig láttam itt. Ocsmány, visszataszító, és még halványan sem emlékeztet semmi viccesre. "Gratulálok" a szerkesztőknek :(
Mert hülye vagy... ez valójában egy Amőba, 30 : 1 arányban. És a többi önkényűen leszánalmasozza... gratulálok
megvan mire hasonlít! brian élete! :D
bocsi mindenkitől, aki szörnyülködik, de szerintem tényleg vicces. nálam 5ös :)
nem tom h ki az a hü**e aki ezt csinálta, de a vicclap szerkesztője is hibás vmennyire mert felrakta. ez egyáltalán nem vicces kép. ne haragudjál már de bazz ez vicclap!!itt röhögni kell! ;)
ROHADJON MEG AZ A ZSIDÓ F***FEJ AKI ILYET CSINÁLT!!!
Ez rohadtul gáz!! Jézussal nem viccelni! (de komoly!):S:S
nagy valakinek a szája amúgy ha a rómaiak raknak akkor ők nyernek ha elrontja akkor nincs sok eséjük a rómaiaknad de azért valük vagyok
azt a hitetlen bu** fejeteket Jézussal nem lehet viccelni:(((
Kretének. Ötletesnek ötletes, de nem vicces.
Páff...ha legalább vicces lenne...de ez nem csak istenkáromlás, hanem még szánalmas is. Nem túl jó párosítás...
isten káromlás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne törődjetek semmivel! Aki a kisállatokat nem találta viccesnek, ezen a képen biztosan jót röhögött. Egyébként ez tényleg morbid.