ki az a hüly.e aki direkt így beöltözik egy sz@r kép kedvéért?!
Nem tudtam hogy az emberek ilyen bábu bigyóval is össze jönnek
Elé sokat csókolózhattak így szét kenődött mindkettejük arcán a csaj rúzsa.
Ja, meki az $z@r, mert attól elhízunk mint a Supersizeme-ben. Menjen mindenki a BurgerKingbe :)
és valami nagyon púpos ott középen...
basszus ezt nem így terveztem mind 1
.......................................................................... .................................... .................................... .................................. ................................ ..............................IIIIIIIII ............................. ............................. ............................ ............................@ * * @........................... ............................. L ......................
..................../.../ ................../.../ ................/..../__ ........./..../..../..../ .....././.../..../...../_ ....(.(....(.........../..) .....\.................\./ .......\.............../ ........\..............( ..........\.............\
Én a mekiben állandóan megpofozom a padon ülő ronaldot. Én is láttam a Supersize Me-t az az ember az nem normális de mekkorát hányt már a csávó.
jaj, most láttam a Supersize Met... valahogy elment a kedvem a Mekitől
Apja-lánya?Nem hinném...Akkor kié lenne később a gyorsétteremlánc, hogy lennének kis Mekik...? :p
Mi Kóbor János kedvenc gyorsétterme? - A Meki hahaha