Na b*zdmeg ez az én kocsim volt.
Aki kölcsön kérte azt mondta hogy ő nem a kocsi megy hadgyakorlatra.
1. Fölösleges megjegyezni hogy Photoshop! Mindenki látja.
2. Oda van írva, hogy nem igazi.
3. Mégha Photoshop is, kit érdekel?
4. A Photoshop-ot nagybetűvel írják, mert tulajdonnév.
1. fölösleges megjegyezni hogy Photoshop! Mindenki látja!
2. Oda van írva, hogy nem igazi.
3. Mégha Photoshop is, kit érdekel?
4. a Photoshop-ot nagybetűvel írják, mert tulajdonnév.
sztem akinek van esze, az rájött h nem igazi...
ügyes let a kép, és kukackac én egyetértek veletek! Nem tök8 most hogy ott van-e az a zárójeles nem igazi szöveg? 100%-osan biztos vagyok benne, hogy ha nem irja oda, valaki leirta volna hogy ps. Amúgy a kép tök élethű, ha nem tudnám mik azok és mikből vannak összetéve akkor elhinném hogy igazi! XD
de tök jó XD Nem is gondoltam volna,h nem igazi...
most bass.zatok le! a kép tetszik, nem tok ilyet csinálni de már rajta vagyok, próbálom, ps-ezni meg nem szoktam, a képaláírás meg elég hülye! az "(a kép nem igazi)" nélkül nem lenne semmi baja! na most örülsz? nem akarom kivívni a gyűlöleteteket, de már mindegy!
Tök édi, attól függetlenül, hogy nem igazi. Na és? Kukackac meg kocó: igazatok van! rmdavid meg csimbok: adjatok neki egy olyan címet, amibe még Ez photoshop! se köt bele, sőt, rakj fel egy olyan képet.
Teljes mértékben egyetértek kukackac! Kíváncsi lennék csimbok h hány olyan címet tudnál adni a képeknek, amibe nem lehetne belekötni! Kissé má' kezd uncsi lenni ez a sz** is keserű hozzáállás (akinek nem inge nem veszi magára), ahelyett h valami normálisat kommentenétek be!
gonoszok vagytok hogy leszoljátok..
Bezzeg ha nem mondja hogy nem igazi akkor azzal jöttök,egyből leszóljátok h PHOTOSHOP .tény h hülye beszólás na de akkor is most itt leszóljátok h mekkora hülyének néz titeket és igaza van mert ha nem mondja h "nem igazi" akkor meg azon szenvedtek h mi az h egy "nem igazi" képet raknak fel ,ahelyett hogy értékelnétek h tetszik-e a kép vagy nem.
A nem mondja talán még el is hiszem hogy vannak ilyen csibék
Végtére is... elég élethű a kép :OOOO
Összesen: 18
[1]