Nálunk a suliban volt (illetve még van) egy földből kijövő, majd kilencven fokban elhajló, végül a földbe visszamenő cső, vagyis nagyjából így nézett ki:___I IEz a cső szorosan a fal mellett van, alig húsz centire tőle, és rá lehet ülni, mert elég vastag. Egyszer csak látjuk, hogy egy kövér csaj ül rajta, és vagy tízen körbeállják. Odamentünk mi is (osztálytársammal voltunk), és látjuk, hogy a kiscsaj becsúszott a cső mögé, és két tanár próbálja kiszedni. Cs
Macsek: de, az amcsik hülyék Nem azt mondom, hogy mind, természetesen vannak kivételek. Hanem a legtöbbjük iszonyúan alulművelt. Ezek az én szubijektív tapasztalataim, nem kell belekötni...
Hm..ez nem valami filmben volt? nekem úgy rémlik..
Ne hülyézd az amcsikat!Attól, hogy egy barom az elnökük, ezért hülyézi őket le mindenki, még nem idióták!-mármint, nem az összes...Az én rokonaim is amcsik, mégis tök rendesek és értelmesek!Ja, és egyébként mindenki magából indul ki...
Aricalypse! Még te hülyézed az amcsikat? nem is tudom ki írja folyton az "Ez 1 magyar hapsi" kezdetű ökörséget mindenTG- fotó alá!
Ilyen volt a mi osztályunkban is! De mielőtt meglátta a tanár kettétörtük a széket és kistabadult a gyerek! Utána meg fizethettük az új széket!!
A barna pulóveres nőnek olyan mint ha lógna valami ki a SE**ÉBŐL.(de tuom hogy csak a háttérbe van valami : ) )
aricalipse, hát hülyének hülye vagy méghozzá nem is akár mekkora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!