jellemző....a pasik ha meglátnak 1 nagymellű nőt rögtön eldobják az agyukat(már amennyi van nekik) LOL
ebből is látszik hogy milyen hülyék a férfiak!hihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihiihhiihihihiihihihhihihihiihihi
Loramagic szerinted az F-es melltartóméret az optimális egy nőnél? (ha esetleg megadnád az e-mail címed küldenék neked egy képsorozatot a melltartóméretekről) lehet megváltozna a véleményed.
Loramagic:Neked megkora mellek kelenek?AMibe megfuladsz?Te iqláááájt
Su: :D Vírus314: Ez nem ész kérdése. De okosnak hiszitek magatokat egyből, mert megakad a szemünk a csinosabb nőkön. :P Csak irigykedtek. :P Ha rajtad is megakadna a férfiak szeme, lehet, hogy nem esne olyan rosszul, ugye? Loramagic: Lapos? Akkor dolly buster a hozzád illő nő, vagy valami egyéb szilikonbomba. Még így 2D-ben is szinte kijön a képről. :)
Vírus314: mert ti nők folyton csak irigykedtek egymásra és rögtön előj9n belőletek a kígyó, ha egy pasi másik csaj idomait kezdi szemrevételezni. egyébként meg ennyit rólatok: http://www.vicclap.hu/pic/1410/ :)
hmm..érdekes csajokról hasonló képet még nem láttam már bocsi srácok de csak enketek van/nincs ennyi eszetek:D
jellemző....a pasik ha meglátnak 1 nagymellű nőt rögtön eldobják az agyukat(már amennyi van nekik)
Ez extra sirály, 2-szer sirályoztam le!
akosh, akosh... szted poénos lenne a helyzet 3D-s plakáttal?:D
ez nem nagy szám a pasi úgyse lát semmit és a csaj is elég lapos ahhoz képest!
na most az egyszer mondom azt h photoshop! és mindenkitől elnézést kérek de... ez sztem az mert nem sok 3d-s plakát van