tényleg kár a bakikért de amúgy nagyon LOL a kép! az ötlet nagyon humoros! Ez egyébként tényleg megtörténhetne?
Tompi-nak igaza van.vezetéknélküli hálózatnál egy monitor meg egy kis gömb jelenik meg.de végülis hardvert találhat...
Egyébként az senkinek sem tűnik fel, hogy maximum új hálózatot találhatott volna, és nem új hardvert? Mert ha új hálózatot talál, akkor a kis monitoroknál kellene lennie a buboréknak. Tehát a kép FAKE. Pedig jó lenne, ha jobban megcsinálták volna....
Bersze b*ki ül a csávó a gépen és online be van jelentkezve az MSN re mi???ekkora gyenge kamu képet
de nezzetek csak meg ha mar igy itt vagyunk ahol a hu jelnek kellene lennie ott cs vann tehat ez egy nem tuom milyen nyelvu gep
a másik érdekes dolog, h. a messenger ikonja mellett ott van a jel, hogy áramot használ a notebook nem pedig akksit. Ezek szerint van a boeingeken konnektor. Majd megnézem 2 hónap múlva.
mert az nem lehet hogy 1hónapja kapta és két hete volt ott????hmm?? a hardwer nevét meg honna nvágod??egyébként meg atom nagy pojjén...sztem:D
b0049: A Boeing 747-400 egy géptípus, igaz, lehet hogy valami vezérlőkártya lett volna a hardware, de ez is elképzelhető K0621: Szerintem kinézet alapján ez egy WinXP, viszont abban tényleg sántít a történet, hogy ha nem rég kapta, akkor az USAban kapta, és akkor nem magyar az XP. Sehogy se jó ez így, fiúk! :)
By the way, ezzel meg lehetne oldani a World Trade Center rejtélyét. Az ikertorony egyik dolgozója drótnélküli kapcsolattal dolgozott a gépen...
b0049! bocs hogy elrontom a kedved, okostóni, de jobban is utánanézhetnél... létezik Boeing 747-400, és mikor ismerné fel a pontos géptípust egy 95/98-as software? amúgy a valódisággal én sem értek egyet, mert szerintem az üzenet New Hardware Found.
há winfos alatt nem csoda, hogy nem telepítette... kékhalál, oszt vége a dalnak :D
Bocs hogy elrontom a kedveteket, de ez egy gyenge hamisitvany. Ha igazi is lenne az "uj hardver" nem Boeing 747-400 lenne hanem tartalmaznia kene a pontos geptipust. (Pl. 747-4Q8 v. 747-41R v. 747-446 v. vmi ilyesmi) Honnan tudom, hogy Paint-tel csinaltak? A szoveg korul ossze van dzsuvazva ami annak koszonhetu h utolag modositottak es gyenge minosegu .jpg kiterjesztesbe mentettek el.
egy ilyen notebook kéne nekem is....képzelem mit ír ki amikor vinattal mész:D
Nagyon elethu repulos jatek lehet! :D
miért nem vetted kezedbe az irányitást.
tiszta jó szimulátor lehetett volna!!!
megvan az arab teroristák módszere :)