Ezzel a képpel nem értek egyet, mert a férfiaknak való a vezetés, nem nőknek.
nőknek nagyon jogsit se szabadna adni. a balesetek 75%-ánál nő a hibás.
nem! igazuk van, törődj bele, mindennek megvan a helye!
ez nagyonizgaz a szőkéknek meg azért nincs tábla mer ők inkább stoppolni szoktak
ezzel a képpel egyet értek mert a férfiaknak való a vezetés és nem nőknek...
jajj nemá!! A férfiak is tudnak ám szharul vezetni... Győrbe építettek körforgalmat, oda ki volt fektetve az út mellé vmi bazi oszlopszerűség, amit még fel akartak szerelni, azt arra rakták volna a táblákat, hogy mi merre, aztán egy narancssárga autós(!) idióta fickó, aki mellesleg a kocsihoz volt öltözve, a tök új tiszta autójával belement, alig tudták kiszedni a kocsit... Az volt a vicces.
A nők nem tudnak tájékozódni. (sokkal rosszabbul, mint a férfiak) Ez tudományosan bizonyított tény.
Csak az a különbség a női és a férfi sofőrök között, hogy a férfi vezetők 85-90%-a vezet normálisan.még a nőknél ez 10-15%
Na ezt én nem mondtam volna!! Csak azért mert a kocsi fiús attól még a nők is tudnak vezetni!! Ez olyan mintha a férfiak nem tudnának fözni, de vannak viszont férfi szakácsok is!!!!!!! Csak azért nincs női autó verseny mert gügyének tartanAK A férfiak , mert azt hiszik hogy csak a férfiak tudnak vezetni!!!>()
Most nem azért,de a nők nem nagyon értenek a vezetéshez.De ebbe ne menjünk bele...
na azért a pasik közül is vannak akik úgy vezetnek.... egyik nap láttam ilyet, és egy hülye manus volt a volánnál
milyen poén mikor megy a pasi 140-el és belerohan a 35-tel haladó nőbe... :p
Nagyon király, de hát így van...
Összesen: 18
[1]