A gazdasági válság miatt tört ki. Szerintem az egész csak üzlet volt. A gazdag zsidók aranyfogaiból meglehetett gazdagodni. Sokaknak anyagi érdeke volt hogy a zsidókat kiirtsák., s megetették a népet azzal, hogy csak megakarják tisztítani európát, és hogy a fasizmus jó.(szerintem) Az ember bármit képes megtenni a pénzért...Szerintem a mai neofasiszták, (lásd lawrence) még hülyébbek, mint az akkori fasiszták, hiszen ők csak "vagánykodásból" azok. Na jó térjünk vissza a képre.Szerintem nem annyra vicces :-S
hé hitler bát neszidjátok!!!!!!!!!!!!!
hitler egy köcsög volt de ez nem tudom hogy jön ide....amúgy a hódítás volt a célja hitlernek európát lexarta és senkinek sem lett volna jó az akkori korban ha megöli a zsidókat meg a cigányokat
te vagy hülye. nem akarta elfoglalni a világot hanem megtisztítani európát az etnikai csoportoktól!!
neked teljesen elment az eszed??hitler meg akarta ölni a zsidókat és azt is tette.el akarta foglalni a földet te hülye g*eci f*asz
ha nyolclövetű, akkor az utolsó kellett a saját fejébe, mint hitlernek
vmit nem értek, ha az egy hatlövetű, akkor eggyel több golyót lőtt ki, vagy újratöltött.de minek, mert 6 golyótól kipurcan, de ha nyolclövetű, akkor mért nem lőtte bele mind a nyolcat?
hmm...hát igen a férfiak ilyen hálátlanok!!Hosszú éveken át szeretjük öket mindnet megadunk nekik,és ez a hála!:D
Először gondolkozz, aztán cselekedj!
20 éves házassági évforduló: Férj:-Ha lelőttelek volna anno, akkor ma pont szabadulnék, így meg...
Ahelyett hogy örülne. Elvégre ha világvége lenne, mit érne azzal, hogy lelőtte.
brigitte13 ezmár avgy jo sokadik ilyen IQ dús hozzászolásod
SZ I V Á S (kivétel ha anyos az illeto:D
Összesen: 20
[1]