Észre vettétek, h Ti egy rakás ponton vitatkoztok? és télleg jok ezek a képek
na jó, akkor számoljátok meg, hogy hány fekete PIXEL van a képen!
Brigitte megdöbbentően primitív és kóros humorérzékhiányról tanúskodó hozzászólásokat produkál, mert: - Utálja a macskákat. - Gyökér. ÓVAKODJON TŐLE!!!!!!!!!!!!!!!
én nem számolom meg az összes fekete színű pixelt számolja meg aki akarja:)
velem akkor is megtörténik, ha rajtam van a szemüregem
Hát ez nagyon jó... ha rajtam van a szemüveg (merthogy szemüveges vagyok), nem történik optikai csalódás, de ha leveszem,igen... (Azért írtam 2 hozzászólást, mert az elsőnél még nem voltam szemüveges).
Zolznak igaza van viszont én ezt láttam kinyomtatva és ott 1 darab fekete pontot nem láttam...úgyhogy ez csak képernyőn működik de attól ez még JPG!!!!
mississippinek teljesen igaza van. Amúgy a pont egy nulldimenziós akármi. Tehát fekete téglalapok vannak a képen. Aki meg a fekete téglalapokat végtelen fekete pontok halmazának veszi, az gondolkodjon el rajta, hogy ez nem egy analóg kép, hanem digitális. Tehát max a fekete képpontokat számolhatja meg, ami közel sem végtelen. Amúgy királyok az ilyen képek.
Ki az a barom aki azt hiszi hogy ez egy GIf? AZ opikai csalódás nem "gif"!
nekem aztán 8 hogy mit okoskodtok!sztem jó a kép és ennyi!
Sokatok azt mondja ez nem is optikai csalodás, és csak kép van úgy meg babrálva (még a jpg-vel is érvelt valmelyikötök). DE AZ NEM JUTOTT ESZÉBE SENKINEK, HOGY KINYOMTASSA AZT A ROHADT KÉPPET, MIELÖTT ELKEZDENE OKOSKODNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UI. Vicclapon szinte minden kép jpg formátumban található meg
BASSZUS NINCSENEK FEKETE PONTOK ABBAN AZ ÉRTELEMBEN AHOGY KÉRDEZI!!! EZEN VITATKOZTOK?! egyetértek ropiemberrel. ANgela61 mit okoskocc?